Bebek kıyafetleri ne zaman alınmalı?

Sohbette acaba ne zaman bebek eşyası almaya başlasam diyorun. Bekli bu konu başlığı altındaki yorumlara bakmak istersen karar vermekte zorlanmamış olursun dedim.
Size yardımcı olmak istedim :blush:

1 Beğeni

Evet canim okudum biraz mesajlari tam karar veremedim :thinking:

1 Beğeni

Hayırlısı olsun

Bende bilmiyorum bu konuda çok istekli olmama rağmen daha yeni yakın çevremde arkadaşım bebeklerini 5 aylık kaybedince bişey almak istemiyorum şuan ama almakta istiyorum.

2 Beğeni

Kac haftalıksin hamilesin canim

1 Beğeni

Bebek anne karnında 5 aylık mıydı dünyada 5 aylık mıydı?
İster istemez bebek kaybı ile ilgili bilgiler görünce acaba benim başıma da gelir mi diyorum.
Sonra allah kimseye evlat acısi yaşatmasın diyorum.
Allah annesine babasina sabır versin
Neden vefat etmiş.
Aslında bu konuya sohbetten devam etmemiz lazım
Sohbet bölümüne girelim mi?

1 Beğeni

Levet atlamanız gerekiyormuş olsun ben sizi sohbette göreceğim günü beklerim :blush:

Benim daha çok erken 12.haftadayım

1 Beğeni

Anne karnındaydı sohbet kısmına nasıl giriliyor ki

1 Beğeni

Level 2 ve üstü kullanıcıların sadece sohbet ettiği bir bölüm.
Kendinizi dışlanmış gibi hissetmeyin, hamilelikle ilgili sorular konu olarak açılıyor. Sohbet kısmı da tamamen hamilelik dışı muhabbet ettikleri bir yer.

Uygulamada aktif oldukça sistem kullanıcılara levet atlatıyor
2. Level olduğunuzda sizi davet edicem siz de 2. Level olduğunuzda şu şekilde katılabilirsiniz

Bebeğime bugün kıyafet aldım :blush:çok mutluydum ,ilk başta uzuldum.aklimda tuttugum magazaya girdim gic bisey yokdu sinirim bozuldu.bebettiye gitdik ordan her şey aldık (anne cantası alamadık bir tek birde bebeğin üzerini örtmək için battaniye.
Ama şükür iyi gecti rabbim sağ salım versin bebegimi kucagıma inşallah aminnn​:pray::pray::pray:teşekkürler.

3 Beğeni

sağlıkla giysin inşaAllah​:pray:

2 Beğeni

Amin tesekkür ederim :kiss:

2 Beğeni

@Cesurumm Hayırlı olsun, güle güle kirletsin bebiş :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin amin​:pray:arkadaşim teşekkür ederim :two_hearts::blush: