Bebek istiyorum

Canım ilişki sonrası poponun altına bı yastik köy şöyle 5-10 dk bekle sperm içinde kalsın biraz ben öyle yapmıştım

1 Beğeni

Haklısınız valla :relieved::heart:ama işte sürekli bize diyorlar neden olmuyor neden yapmiyorsunuz benden sonra evlenenler hamile ya şuan onlara bakıp diyorlar acaba olmuyormu diyorlar insanın psikolojisini bozuyorlar cidden

Arkadaslar insanlar hep konusur bebek olsa da konusur olmasa da, bebek olduktan sonra pesinden ikinci ne zaman diye darlamaya baslarlar… Bosverin insanları kendi hayatınızı kendiniz yonetin. Gordugum kadarıyla cevre baskısı yuzunden cogu kisi bebek istiyor 23-24 yaslar anne olmak icin cok kucuk olgun bir yaş degil… En azından 26 yı bekleyin 30 olsa daha iyi​:slightly_smiling_face:Gercekten anne olmak cok guzel bir duygu olsa da bir o kadar zor ve sorumkuluk gerektiriyor. Annelik omur boyu endise bitmeyen mesai demek derler ya aynen oyle…Ablam 25 yasında anne oldu hep der keske 30u bekleseydim diye…

Ben 27 yasında evlendim yaştan dolayı hemen bebek istedim ama malesef erkek infertilitesi oldugu için dogal yolla gebe kalamadım. Ona ragmen tüp bebek tedavisi icin 3 yıl bekledim. 30 yaşında ilk tedavimi yaptırmıstım. Hem surecte bir umut dogal olur diye bekledim hemde tedavi için para biriktirmiştik. İlk tedavimde negatif aldım. Şuan 11 yıllık evliyim Allah nasip ederse daha yeni beşinci tüp bebek tedavimden olumlu sonuc aldım. Maddi manevi cok yıprandım üzüldüm cok yıkıldık ama hiç pes etmedim Rabbimde nasip etti cok sukur. Son tedavimdi artık olursa olur olmazsa olmaz diyorduk eşimle evlat edinmeyi bile dusunuyorduk. Bu rahat hayatımıza da alısmıstık tabiki bir yandan… İnsanların sorması da canımızı yakmıyordu artık. İnsanoglu her seye alısıyor herseyi kabulleniyor bir süre sonra. Ama ilk yıllar zor gecti cevremdeki herkesin bebegi olması her gittiğim yerde bana acıyarak bakmaları bazen dalga gecmeye kadar cok kalp kırıcı laflar duydum. Cok agladım ama Allaha sıgındım bunun bir imtihan olduğunu biliyordum… Şuan 38 yasındayım kendimi anne olmak icin daha olgun daha herseye yetebilecek olgunlukta hissediyorum ve iyi ki daha once olmamıs diyorum.Gercekten hersey zamanını bekliyor zamanı gelmeden hiçbir sey olmuyor. Tabiki muayene olun bir sorun varsa onceden bilip erken tedaviye baslamak gerekirse baslayın, ama sorun yoksa da stres yapmadan bekleyin. Kendinize ve evliliğinize esinize zaman ayırın bol bol gezin tozun uyuyun, uykusuz geceler için iyiki zamanında uyumuşum diyin​:slightly_smiling_face:Gebelik mesela cok zor bulantılar halsizlik kokular hersey cok zorluyor. Rahat rahat yemek yiyebilmek enerjik olabilmek ne kadar buyuk bir nimet gebelik doneminde daha iyi anlıyor insan… Her ne kadar gecici sıkıntılar olsa da zorluyor işte dısarıdan goruldugu gibi degil hiçbir sey… Uzun yazdım kusura bamayın bu yollardan gecen bir ablanız olarak nacizane deneyimlerimi aktardım. Rabbim herkese en guzel en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin insallah. Her zmn duamdasınız ve bende sizlerden dua bekliyorum ins​:cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ah bi insanlar :rofl:bi tane yap sonra ikinci ne zman ben 3 dogurdum 4 nezman yapiyon diyolar sanki onlar bakacak alemler ya

Zaten kendimiz istesek istemesek bile çevremiz sağolsun insanı allak bullak ediyorlar

1 Beğeni

Bence bana göre 30 çok geç 27 28 çok geç 24 felan ideal çünkü 30 unda insanın kafası yerine oturuyor ve bazı şeylere tahammülu kalmıyor Sabri kalmıyor çünkü öyle alıştığı için çocuk ne zaman büyüyecek 30 yaşında doğursam çocuk 6 yaşında okula başlasa 36 37 yaşında olacam Allah aşkına ondan sonra çocuğu insan nasıl eğitecek okulunda dersinde yaş geçmiş :joy:bana mantıklı gelmedi bence idael yaşlar 23 24 ikincisi için de 28 29 olabilir

1 Beğeni

30 unda bence bir kadının tipi bile değişiyor bir genç anne olmak var çocuğunla çocuk olup eğitmek oynamak var bide 30 yaşında ki bayanların çoğunda sabır tahammül yok ilgi yok bence ikinci çocuk için 30 yaş idael bence genç anne oluyorsun sonra onunla büyüyorsun genç kayınvalide oluyorsun benim kaynanam dizinden yuruyemiyor mesela ben çok isterdim yanıma düşsün gezelim diye 30 esim29 yaşında ben 23 erken doğurmamis kendi çok pişman mesela keşke peş peşe doğursaydim diye abiysiyle arasında 8 yaş var küçük kardeşiyle 12 yaş var ve hiç anlasamiyolarr birbirine donlar çünkü neden biri büyümüş aklı yetmiş sonra yapmış peş peşe olsaydı çok düşkün olurlardı bence benim de hamile kalma şansım yüksek olsa doğurganligim​:joy::joy:üç yaşına gelince öbürünü düşünürüm çünkü beraber büyümeleri çok iyi bişey

1 Beğeni

Bide sizin için çok sevindim sağlıklıca kucağınıza alırsınız :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin ins tesekkur ederim​:smiling_face:cocukların yas araları acıldıkca anlasmaları zor oluyor o konuda katılıyorum yegenlerimin arasında bes yas var o bile ciddi ucurum sebebi oldu. Diğer yegenlerimin arası 3 yas onlar arkadas oldu birbirlerine cok iyi anlasıyorlar. Sizede en hayırlı zamanda saglıkla nasip olsun ins​:palms_up_together:

Catlatma ignesi kotu bisey degil ki yumurtanı olgunlastirio kendisi catlio.

Herkeste aynı sonucunu göstermiyor canım benim

Sağolun Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Belki sende gosterir ne biliosun

21 de evlendim 22 kızımı 24 oğlumu 28 yaşına girdim ve 3. Ye gebeyim :smiley::smiley:

Selam . Bana doktor ilişkiden sonra bacaklarını yukarda tut sabaha kadar yıkanma yüz üstü yat demişdi. Ve adet olacagin hafta ilişkiye girme . Adetdan sayarsan 14-15-16 yumurtlama dönemi o gunleri tutun insallah hamile kalirsiniz. Stres yapmayin Allah hayirlisini versin

Allah gönlünüze göre versin, umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz :cherry_blossom::sun_with_face:

Maşallah size​:relieved::nazar_amulet:ee bizede tavsiye verin o zaman :joy:

Amin inslah :pray:t2:

Canım bana korunma gelmiyo oğlumla ve şimdiki gebeligimde korundugum halde gebe kaldım :joy::joy::joy:

Bu arada @Deniz.27 hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun