Bana yardımcı olun hamile kalmak istiyorum
Doktora gittim yumurtalıkların çok güzel dedi hiçbir sorun yok cuawin diye folik asit yazdı onu kullandım kullanmaya devam ediyorum
Kafaya takma hiç bir sorun olmaya bilir ama tek sebeb kafa takınca niye olmuyor diye takıntı haline getirince olucağı varsa da olmuyor kafanı boşalt başka hobiler bul kendine
Kaç aylık evlisin çocuğun var mi
Eşinizde gitsin bi isterseniz
6 aydır evliyim Çocuğum yok İstiyorum olmasını
Kaç aydır korunmuyorsun
Kız daha yeni evlisin tadını çıkarsana
Aralık ayından belli yani öyle hap prezervatif felan kullanmadık korunurken
valla istiyorum olmasını
Şuan hasta oluyorum 1 Nisan ile 8 nişan arası yumurtalık günüm
Anladım canım doktorlar bir yıla kadar normal diyolar bende bir yıllık evliyim yaklaşık 10 11 aydır bizde deniyoruz yumurtlama günü vs daha olmadı vardır bir sebebi rabbim bilir bence çocuk isteyerek ilişkiye girme derim akışına bırak kaç yaşındasin
6 ay mı daha çok erken bu ne acele kız
Değerlendir o günü
Ayy öyle deme ben evlendim iki ay sonra istedik o gündür bu güne olacak olmayınca daha çok kötü bence ya olsun bence olduğu iyi evet erken merken ama olsun ya yaşayan biliyor o psikolojiyi neden olmuyor sorun mu var diye insan düşünüyor
18 yaşındayım valla en çok eşim istiyor olmasını
Benim 13 yıldan sonra oldu o yüzden sitres yapıp kendini yıpratma olacağı varsa olur
Kız derdine noldu da evlendino yaşta
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım ama bence bekler bır kaç yıl evliliğin otursun en azından bir sene çocuk illa ki oluyor eşinle vakit geçir bol bol
Yoksa bu günler geri gelmiyo diyolar çocuk olunca herşey değişiyor gez toz ondan sonra yap çocuğu inşallah olur