Bebek istiyorum

Abla hsg için başka test yaptırdın mi peki sadece film mi 3 bin zaten şuan zam gelmiştir

Valla yeni evlilik anlasabmek çok zor he bide siz çok genç siniz yenisiniz mic mic ilişkileri hiç sevmem ama dediğim gibi siz çok tazesiniz :rofl:

İşleri ne yapsinlar​:joy:

Giz öyle deme başka türlü naz gecmiyo bide herifler onu istiyo ortalık kötü bacım ilgisizlikten kayı verirler :joy::joy::joy:

Erkekler mi onu istiyo yok kix naz ayrı o ayrı valla kendi kaybeder bu korkuyla yaşamayın he​:rofl:

Aynen de öyle birşey istesek karşılık ne diyor benimki​:joy::joy:yere giresice erinmese günün 24 saati açsam gelim der

Biz hiç òyle mıç mıç değiliz ikimiz de biraz ağır abi gibi takılıyoruz ama sevgim sonsuz tabi

Hastaneden hastaneye değişiyor ben başka hastaneye de sordum 9 bindi ama bu hastane evime yakindi bide doktor önermişti orda yaptırdım üç bine zaten üç bin varken niye dokuz verim

:joy::joy::joy::joy:yok ay şimdi ki evli çiftler çok güzeller eskiden yan yana bile oturmazlarms tabi yeni nesil daha çok kötü de aman işte

Sadece hsg başka islem yok uyutmstda ücrete dahildi

Yani mantıklı 3 bin

Valla bacım iki dakikada içimi sisirdin bumu mic mic olmadığın halin :rofl::rofl: iki lafından biri eşim ha eşim şaka bir yana nazar olursunuz he

Aaa sanki ne dedim :rofl::rofl:

Ben hala ituramam oturanlarada karsiyim bence herkes aşkını evde teke tek yaşamalı başkalarının yanında yapmak bana gösterişten başka bişey gelmiyo

Sus kız anlatma :rofl:

Anlatmayız Allah allah :joy:

Bilemedim herkesin kendi özgür kararı ne deyim :joy::joy:

Tabiki herkesin düşüncesi bir olmaz belki de yetiştirme tarzıyla alakalı ama öyle aşkım birtanem gülüm çiçeğim yok yani başkasının yanında yapılması hoş gelmiyo saten inancım yok öyle yapanlara ben okuzlugume devam​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Ayy 6 ay bence çok yenisin canım ya 1 sene bekle derdim ben 1buçuk sene korundum 3 yıllık evliyim 4 ay önce düşük yaptım henüz birşey yok yeni evliliğin tadını çıkar bol bol gez kafaya bebeği takma sıkıntı yoksa olur ben hiç ummadığım anda oldu

Rabbım hayırlısiyla nasip.etsin inslah canim ama kendimce bi fikir vereyim istedim ben17 yasindaydim anne oldugumda esim 24 yasinda yasimiz cok.kucuktu bi heycan heves oluyo insanda bi de kendim tedavi cocuguyum olmazmiki diyede dusunuyodum simdi kendim 31 kizim 14 yasinda benim arkadsim birlikte buyuduk onla sonra pes pese dogurdum ama suan diyorumki evliligime zman ayirsaydim daha gizel olurdu belki esinle bu zmanlarin tadini cikartin bol bol cocluk cocuk isin icine hirince sorumluluklar farklilasiyo.cunku​:kissing_heart: