Bebek istiyorum

Gaziantepte yaşıyorum nizipte gitmiştim orda İbrahim solmaz var çok önerdiler o doktoru ona gitim

Bende antepliyim ya ondan sordum @Deniz.27

Anladım :relieved:

Ben bir kere şehir hastanesine gittim Murat günenç adında bir doktor vardı yani sana nasıl söyleyeyim doktor sanki beni başından savdı Bir daha da oraya gitmem dedim şimdi de yana yakıla doktor arıyorum

Rahim filmi ve yumurta rezervine bakdirdim mi canım sen ?

Yengemin ikiz çocuğu olucaktı nizipte adn Hastanesi’nde bir doktoru vardı ilk kızınıda o hastanede doğurmuştu doktorundn çok memnundu 2.ye oraya gitti ama adn para tuzağı sonra ikiz olacağı için ameliyat dediler kendisine oda çok kararsız kaldı bu sefer devlet hastanesine gitti nizipte İbrahim solmaza gitti oda çok iyi ve çok ilgileniyor oda ameliyat demişti ve sonra dedi ki şehir hastanesine gelin oraya da bir görüneyim dedi burayada geldi göründü yine ameliyat dediler ama dedi insanları baştan salıyorlar hep dedi… Aradan 2 hafta felan geçti kendisinin dokturu göllüceye inayet Topçuoğlu hastanesine tayini çıktı o doktorun yanına geldi geri ve çünkü doktorundan çok memnundu sonra gün alıcaktı doktorun yanına gelip aniden suyu geldi apar topar hastaneye geldiler ikiz bebekleride normal doğru

Bana da dedi eğer ki hamile olursan direk o doktora git dedi dokturun adı ömer Faruk Doğan

Eşinde doktora gitsin sadece senin görünmen yeterli olmayabilir bir sorun varsa erken önlem almış olursunuz bu durum benim başıma geldi çünkü ama artık her şeye çözüm var çok şükür :pray:

Bence her seyden onemlisi esin ve senin genetik test yaptirman canim cok yakin akrabaymissiniz çocuk olur insallah Rabbim verir daha cok kucuksunuz ama en onemlisi saglikli bir bebek dunyaya gelsin .Sma ve diger genlere hatta pihtilasmaya bakiliyor fakulte hastanelerinde .Aklinizda bulunsun yine de .

1 Beğeni

Tek düşük yapanlara fakülte bakıyor mu acaba tibbi genetik

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sagol

Bende hsg çekildikten sonraki ikinci ay hamile kaldım

Ben iki düşükten sonra gittim baktilar ama eger bir doktor yonlendirirse ki beni yonlendirmisti ozel hastane kucuk bir not kağidina imza atti doktor.Ya da siz iki dusuk yaptiginizi soyleyin bir arkadasim da oyle soyledi kagit vs .istemediler.

Biri kimyasal digeri 6 haftalik dusuktu benim @Ceren1

1 Beğeni

Sesli güldüm :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Banada oldum olası diyet gelmiyo biliyonmu :rofl::rofl: sorsan hep diyetteyim ama verdiğim görülmez aldığım görülür :rofl::rofl:

Selamünaleyküm @Deniz.27 bende nizipte oturuyordum depremden sonra ıspartaya geldim burada evlendim şimdi köyünde oturuyorum

@Elif63 AA öylemi hangi mah. oturuyordunuz

Fevziğaşa mah siz nerede oturuyorsunuz

@Elif63 Belkıs mah. De oturuyordum