Bebek hkkında 🌭

Afiyet olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

Biz de karnabahar yemeği, tarhana çorbası, profiterol yedik :relieved:

Bizde bugün kuru fasülye pilav yapmıştık. Ama buzluğa koymak için de sarma dolma yaptık yarın için de biraz ondan ayırdık yarın akşamın menüsü de hazır oldu böylece

Biz bugün dışarı çıktık ama yarın pilav musakka cacık yapicam inşallah :drooling_face:

Kizlar aksama patlicanli gozleme mi yapam yoksa kuru fasulye - dolma mi? :see_no_evil:

Patlıcanlı gözlemeyi ilk kez duyuyorum​:rofl: o yüzden taraf seçemeyecem :rofl:

1 Beğeni

Cok guzel oluyor normal patlican kavurmasi yapip gozleme ici olarak kullaniyorsunuz cok guzel oluyor :heart_eyes:

1 Beğeni

Immm :yum::yum::yum: sen hangisini yapmaya karar verdin :rofl:

1 Beğeni

Erkek kardesim de bizle kaliyor okuldan dolayi o da burda ona sordum patlicanli gozleme dedi sanirim ondan yapacagim yarin okul tatil dolma sardirayim ona da :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: buna karar verdim :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Menüler bir harika maşallah hanimlar

2 Beğeni

Teşekkürler gel beraber olsun :drooling_face::heart_eyes:

2 Beğeni

Sarma saran erkek videoları paylaşıyorlar ya, cigara gibi en don yalıyorlar :rofl: öyle yapmasın da aman :rofl:

1 Beğeni

Ah yakın olsa kapindaydim :hugs::hugs::hugs:

2 Beğeni

Allah sukur sigara aliskanligi yok o yuzden yapmaz :grin::grin::grin::smile::smile::smile::smile:

1 Beğeni

Ben de bugün patates musakka yapacağım :yum: yanına ne yapacağımı henüz düşünmedim :rofl:

1 Beğeni

Klasik gelecek ama pilav ya da bulgur pilavi olabilir :see_no_evil:

1 Beğeni

Bende dün kızartma yapacaktım eşim dışarıdan söyledi kurtuldum bugün yaparım artık kızartma

2 Beğeni

Ah ahhh mesafeler :smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Pilav değilde sebzeli bulgur pilavı bir harika çok severim

2 Beğeni

Oh mis kizartma ben de cok severim :see_no_evil::see_no_evil: ellerine saglik simdiden :heart_eyes:

2 Beğeni