Bebek hkkında 🌭

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: vallahi en iyi mutfak bizde kimse kusura bakmasin korenin bi kac yemeginden haric pek yapmiyorum Allah razi olsun esimde pek seviyor Turk yemeklerini yiyor masallah diyem :see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Aman aman uyumlu olması da daha bir iyi olmuş vallahi. Türk yemeklerini beğenmeyen de ne bileyim yaniii :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

2 Beğeni

Bu aksam da kahvalti gibi yememiz lazim ekmekleri degerlendircem :see_no_evil::sweat_smile:

2 Beğeni

Ee alışverişi Türk marketinden mi yapıyorsunuz?

1 Beğeni

Afiyet bal olsun :kissing_heart:

1 Beğeni

Bence deeeeee muhteşem bi yemek kulturumuz var :drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Amin daha fazlasi guzelleri sizin ve herkesin olsun :heart_eyes:

1 Beğeni

Allah razı olsun :kissing_heart:

1 Beğeni

Aminnn cumlemizden :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Bende Türk yemekleri yapıyorum şayet onların yemekleri çok zor uğraşamam rşimde seviyor bixim yemekleri seçme huyu yok

1 Beğeni

Allah eslerimizden razi olsun evet kore yemegi pratik gibi gelse de dogra dogra bitmiyor hebire bisey dogranip duruyor sinir oluyorum :joy::joy::joy::rofl::rofl: bi de hep acili baharatli 2 3 yemeginden baska yiyemiyorum canim cekmiyor :see_no_evil:

1 Beğeni

Tavuk dünyası :innocent:

1 Beğeni

Hangi menüsü :rofl:

Valla ben , lazanya yapıcam canım çekiyor. Kıymalı kıymalı :smiling_face_with_tear: yanına da çorba olarak antep tarhanası yapıcam .

1 Beğeni

Lazanya yanına antep tarhanası alakası gibi olsada valla onuda aynı anda canım çekti

3 Beğeni

Biz kahvalti seklinde yaptik bacilar bu aksam :face_with_hand_over_mouth:

Kekiklim :smiley:

2 Beğeni

Firinda somon baligi ,patates ,soğan esliginde yanina portakal siktim vitaminli olsun diye herkese afiyet olsun :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Güveç prinç pilavı salata bugunku menümuz​:cherry_blossom:

Buzdolabının kapağını açmak istemiyorum kokuyo her şey ama yine de her gün biseyler yapmaya çalışıyorum.(henüz kimseye söylemedim hamileliğimi o yüzden başımın caresine bakıyorum) Bugün eşime kırmızı mercimek çorbası ( çok severdim ama bu ara tiksiniyorum içinde zerdeçal olmasına rağmen)kendime de yeşil mercimek yaptım yanına mantı, vişne komposto

1 Beğeni