vallahi en iyi mutfak bizde kimse kusura bakmasin korenin bi kac yemeginden haric pek yapmiyorum Allah razi olsun esimde pek seviyor Turk yemeklerini yiyor masallah diyem
Aman aman uyumlu olması da daha bir iyi olmuş vallahi. Türk yemeklerini beğenmeyen de ne bileyim yaniii
Bu aksam da kahvalti gibi yememiz lazim ekmekleri degerlendircem
Ee alışverişi Türk marketinden mi yapıyorsunuz?
Afiyet bal olsun
Bence deeeeee muhteşem bi yemek kulturumuz var
Amin daha fazlasi guzelleri sizin ve herkesin olsun
Allah razı olsun
Aminnn cumlemizden
Bende Türk yemekleri yapıyorum şayet onların yemekleri çok zor uğraşamam rşimde seviyor bixim yemekleri seçme huyu yok
Allah eslerimizden razi olsun evet kore yemegi pratik gibi gelse de dogra dogra bitmiyor hebire bisey dogranip duruyor sinir oluyorum bi de hep acili baharatli 2 3 yemeginden baska yiyemiyorum canim cekmiyor
Tavuk dünyası
Hangi menüsü
Valla ben , lazanya yapıcam canım çekiyor. Kıymalı kıymalı yanına da çorba olarak antep tarhanası yapıcam .
Lazanya yanına antep tarhanası alakası gibi olsada valla onuda aynı anda canım çekti
Biz kahvalti seklinde yaptik bacilar bu aksam
Kekiklim
Firinda somon baligi ,patates ,soğan esliginde yanina portakal siktim vitaminli olsun diye herkese afiyet olsun
Güveç prinç pilavı salata bugunku menümuz
Buzdolabının kapağını açmak istemiyorum kokuyo her şey ama yine de her gün biseyler yapmaya çalışıyorum.(henüz kimseye söylemedim hamileliğimi o yüzden başımın caresine bakıyorum) Bugün eşime kırmızı mercimek çorbası ( çok severdim ama bu ara tiksiniyorum içinde zerdeçal olmasına rağmen)kendime de yeşil mercimek yaptım yanına mantı, vişne komposto