Bebek hkkında 🌭

Hadi iyisin yine :rofl: çok mutlu oluyorum ben de başka bir gün dışarda ya da birisinde yeyince. O günün fikri de diğer güne kalıyor ya, özellikle yemek yapmışsam sonra başka yerde yediysek o yemek yarına kaldıysa ooohhh mis :rofl:

2 Beğeni

Olabilir, evet :rofl:

1 Beğeni

Domates ve biberli mi?

1 Beğeni

Ay bizim burda pek secenek yok cogu yemek haram :smiling_face_with_tear: ben yine mecbur evde yapiyorum cogu zaman :face_holding_back_tears:

Karışık kızartma mı yapacaksın :yum: yanına sarımsaklı domates sosu falan

2 Beğeni

Ay evet ya haklısın, bak o konuda zor valla. Biz de nadir dışarda yeriz zaten. Ben de hep evde yapıyorum yemeği

1 Beğeni

Domates koymuyorum kspya biber yeşil biber bazen minik minik patates koyuyorum ay canım istedi akşama kendime az yapayım :drooling_face:

2 Beğeni

Almanya gibi yerlerde olsak yine turk restoranti bol ama burda malesef mumla ariyoruz :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Yok benimkiler öyle sevmiyor hepsi ayrı ayri

1 Beğeni

Teşekkür ederim bitanem :two_hearts:

1 Beğeni

Kız biz burda ne konuşuyorsak canımız çekiyor zaten :rofl::rofl::rofl: bir de kahvaltı yapmadıysak, açsak vay halimize :rofl: bir de dediğin şekilde deneyeceğim ben de pilavı

2 Beğeni

Canim 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Evet evet ya, oralarda Türk çok ya o yüzden öyle.

1 Beğeni

Ay evet ne gorsem canim cekiyor ben de tovbe estağfurullah tok olsam bile :see_no_evil:

1 Beğeni

Şuan yataktayim kalkıp gidip fırından ekmek alacağım eriniyorum benim minnak kalktı içeride video izliyor şimdi başlar kalk diye offffff

2 Beğeni

Ay ben de yataga attim kendimi aksam yemegi icin guc topluyorum :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: mis gibi turk ekmegi ohhhhh bunlar ne ekmekten ne de hamur isinden asla anlamiyorlar :sob::sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de bu aralar Hatay Sandıkiçi diye bir youtuber var. Yıllardır takip ettiğim. İlleri geziyor ve yemek yiyor bir gün boyunca. Onun bir saatlik videolarını izliyorum ( özellikle gece) eşim kızıyor manyak mısın sen hamilesin hadi bulamayacağımız bir şey aşersen diyor​:rofl::rofl::rofl::person_shrugging: psikopatım ne yapayım kendime eziyeti seviyorum

1 Beğeni

Aahahahah sne yatıyorum dediğin an abla seninki az sonra kaldırır acıktım diye, diyecektim tam :rofl:

Bi nuddleleri var tamam :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: sanki kaç tane Kore yemeği yediysem

1 Beğeni

Al kocayı gel Türkiye ye anam üzüldüm sana valla :pleading_face:

2 Beğeni