Hadi iyisin yine çok mutlu oluyorum ben de başka bir gün dışarda ya da birisinde yeyince. O günün fikri de diğer güne kalıyor ya, özellikle yemek yapmışsam sonra başka yerde yediysek o yemek yarına kaldıysa ooohhh mis
Olabilir, evet
Domates ve biberli mi?
Ay bizim burda pek secenek yok cogu yemek haram ben yine mecbur evde yapiyorum cogu zaman
Karışık kızartma mı yapacaksın yanına sarımsaklı domates sosu falan
Ay evet ya haklısın, bak o konuda zor valla. Biz de nadir dışarda yeriz zaten. Ben de hep evde yapıyorum yemeği
Domates koymuyorum kspya biber yeşil biber bazen minik minik patates koyuyorum ay canım istedi akşama kendime az yapayım
Almanya gibi yerlerde olsak yine turk restoranti bol ama burda malesef mumla ariyoruz
Yok benimkiler öyle sevmiyor hepsi ayrı ayri
Teşekkür ederim bitanem
Kız biz burda ne konuşuyorsak canımız çekiyor zaten bir de kahvaltı yapmadıysak, açsak vay halimize bir de dediğin şekilde deneyeceğim ben de pilavı
Canim 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Evet evet ya, oralarda Türk çok ya o yüzden öyle.
Ay evet ne gorsem canim cekiyor ben de tovbe estağfurullah tok olsam bile
Şuan yataktayim kalkıp gidip fırından ekmek alacağım eriniyorum benim minnak kalktı içeride video izliyor şimdi başlar kalk diye offffff
Ay ben de yataga attim kendimi aksam yemegi icin guc topluyorum mis gibi turk ekmegi ohhhhh bunlar ne ekmekten ne de hamur isinden asla anlamiyorlar
Ben de bu aralar Hatay Sandıkiçi diye bir youtuber var. Yıllardır takip ettiğim. İlleri geziyor ve yemek yiyor bir gün boyunca. Onun bir saatlik videolarını izliyorum ( özellikle gece) eşim kızıyor manyak mısın sen hamilesin hadi bulamayacağımız bir şey aşersen diyor psikopatım ne yapayım kendime eziyeti seviyorum
Aahahahah sne yatıyorum dediğin an abla seninki az sonra kaldırır acıktım diye, diyecektim tam
Bi nuddleleri var tamam sanki kaç tane Kore yemeği yediysem
Al kocayı gel Türkiye ye anam üzüldüm sana valla