Normal daha yeni yeni başlıyor büyüdükçe güçlendikçe daha çok hissedeceksin inşallah
16+2yim hareketleri nezaman hissederim acaba
Merhaba, herkesin farkli oluyor bildiğim kadariyla ben 18. Hafta da hissetmeye baslamistim ufak ufak, zamanla belirginlesti
- Haftaya girdik . Ben 16. Haftada hissetmeye basladim tabiki de cok düzensizdi. Günlerce bir sey hissetmedigim zaman korkuyordum saglik ocagindan rica edip kalp atışı dinlemisligim var
- Haftadan sonra güncelleme geldi ogluma maşallah organlarimla parti verdigini düşünüyorum
Sağlık ocağı kalp dinliyomi
Ufak bir aletleri var kalp atışı olcmek icin ismini bilmiyorum ama dinliyorlar. Aile hekiminiz ya da hemsiresi iyi niyetliyse cidden kırmıyorlar hemen yardimci oluyorlar. Burda gidip baktiran bir kac anne de gormustum
Evet bende dınletmıstım sağlık ocağında
Tetenoz aşısı için gittiğimde dinlemislerdi kendileri istedi hatta bakalım diye doktora gidemediginiz zamanlarda sağlık ocağına sorabilirsiniz…hareketler ilk bebeginizse 18 20 den sonra hissediliyor ikinci üçüncü bebekse 16 da başlıyor benim öyle başladı pıt pıt olarak şimdi 21 deyiz baya net vuruyor artık …sağlıkla kucaginiza alırsınız insaallah
Amin hepimizin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
21 haftalik hamileyim hareket hissetmiyorum cok fazla acaba bu durumu yasayan var mi kac haftalik hissettiniz hareketleri
16+3 haftalık olduk tam olark bebgin harektlerini hissetmiyorum norml mi siz kaçıncı haftada hisetnz 3. Gebeliğim
Benimde 3.gebeligim 20 haftalık hissetmeye başladım
Normal 19. Haftada yeni yeni hissetmeye başlarsın
Tşk ederm norml. Öylese tedirgin oldum biraz
Tşk ederm
Kızımda 16 haftada bunda 22. Haftada hissetmeye başladıö
Cinsiyeti ne bebegnzn
Erkek inşallah
Hayrlisiyla kucaginza almak nasip olur insalah hepimze nasıp olur
32+3 üm bebeğin hareket lerinin azalması normal mi