Bebek hareketleri ne zaman hissedilir

Evet çok sakin bir bebek bugüne kadar çok nadir hisetim oda çok ufak dokunusla

İlk gebelikte bebeğin hareketleri geç hissediliyor ben 19 haftalıkken hissettim akşam uzanmıştım damar atar gibi pıt pıt tekme den çok minik kayma yada kıpırtı şeklinde doktorum göbek bölgesinde yağ az olanlar çok kolay hissediyor diğerlerine göre demişti 23 haftalıkken asıl tekmeleri başladı daha belirgindi şimdi 34+5 haftalık kızım Maşallah karnımı yırtıyor teknelerle sevdiği şeyler yiyince daha çok tekmeliyor

1 Beğeni

İlk hamileliğim 18. Haftada yer değiştirirken dalgalanma hissi oluyordu sadece öyle hissetmeye başladım. Şimdi 20. Haftam bitiyor artık bariz bi şekilde tekmelerini hissedebiliyorum. :nazar_amulet::heart_hands: ama tabi kişiden kişiye değişiyormuş benim en yakın arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam 22 veya 23 te hissetmeye başlamıştı.

1 Beğeni

2.gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz ? :cherry_blossom: 17 haftalığım hala hissetmiyorum :face_holding_back_tears:

15 haftada hissettim hatta doktora erken değilmi dedim oda karnının içi çok dar ve 2. Bebek hareketleri erken olur demişti birde erkek bebekleri çok hareketli olur bu 3 sende olduğu için çok normal demişti en çokta karnımın içi dar olduğu için şuan 20+1deyim ama karnım 40 haftalık gibi​:laughing:

2 Beğeni

Yaaa :sweat_smile: maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah :nazar_amulet::heart_eyes: bakalım bende bekliyorum sabırsızlıkla o günleri :sweat_smile:

1 Beğeni

Allah bağışlasın sana iki evladini da :face_with_hand_over_mouth::pray:

1 Beğeni

16 çok erken değil mi 18 deyim hâlâ çıt yok . Cinsiyet i ne onu merak ettim

Kız cinsiyetimiz. Duracağımız yok bizim başından beri :joy: 16. Haftada hissettim maşallah diyim hala da aynıyız şimdi 35.haftamdayım karnım festival alanı gibi bazı saatlerde

1 Beğeni

Bir de ilk hareketler böyle minik çırpıntı gibi hissettim çok belirgin değil anca siz hissedersiniz . Tatlı bişeyler yiyin sonra sol yana uzanın hissedersiniz sanırım kimi 20. Haftada da hissediyor kişiden kişiye değişir

Teşekkür ederim deneyeceğim :joy::joy:

1 Beğeni

Rica ederim tatlı şeyler kahve falan hareketlendiriyor sol yanınıza da uzanın böyle kedi patisi dokunuşu kelebek kanat çırpması gibi rahat hissedersiniz diye düşünüyorum bi yarım saat gözlemleyin ara ara tekrarlayın

1 Beğeni

Çoğu yorumu okudum herkes 20 li haftalarda net hissetmis ben 17 haftalığım dışardan görünecek kadar net hissediyorum. Tekme değil tabikide ama derimin altından birşey sağa sola kayıyor kaydığı yerde belirgin şişlik oluyor yumruk kadar .bazen damar atması gibi bazen de bebeği hissediyorum net gözle görünüyor hareketleri her şekilde. 45 46 kiloyum zayıflıktan kaynaklımı ve ya anormal bir durummu sizce

1 Beğeni

Belki de hissediyorum ama anlamlandırmada sorun var demek ki

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebeğin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlarım?:dizzy:

İlk hamileliklerde genellikle 24 hafta itibariyle hissedilmeye başlanır. Tabi bu kişiden kişiye değişir daha erkende hissedebilirsin

Benim ilk hamileliğim 19. Haftada hissettim çok garip çokta güzel bi şey

Ben 21.haftada hissetmeye başladım

21 hafta 3 günlük hamileyim. Tam 21 hafta da bebeğin ilk hareketlerini hissettim. Daha sonra ise pek hareketini hissetmedim bu normal mi acaba ?