Bebek hareketleri ne zaman hissedilir

Ben tam 18. Haftamda hissetmeye başlamıştım ama bu kişiden kişiye göre değişir.

22+2 haftalık hissettim

1 Beğeni

23 te hissettim ben

1 Beğeni

Bende 15. Haftamda ara ara yazdığın gibi bir his hissediyorum. Şimdi 17.haftaya girdik yine öyle bi his var ara ara oturunca daha çok belli oluyor ayakta anlamıyorum :joy:

1 Beğeni

Ben de tekme değilde bebeğimi 16.haftamda hissettim damar atması mısır patlaması gibi şuan 18 im tekmeleri birkaç hafta sonra hissederim galiba

1. Hafta da hafif hafif hissetmeye başladım ama tekme değil. Arkadaşımızın dediği gibi mısır patlaması gibi seyirme oluyor bide dışarıdan belli olacak şekilde ilk hareketleri bu şekilde oluyor zaten tekmeler ilerleyen zamanlar hissedilir diye tahmin ediyorum

16 cok az hissederdim bu sabah şimdi 16+6 sabah içerde kendisi için yer ariyordu sanırım ama çox az gün içində bir defa hissederim hissetmem ama her sabah 6 gibi uyanıyor sanırım

Bende 16 haftalığım ama hısetmıyorum pazartesi randevum var hisedersem çok rahat olucak kafam insan korkuyor abuk subuk şeyler düşünüyor 3 gebelıgım

1 Beğeni

Bende çok merak ediyorum bir türlü hisetmedim giti 17 haftalık olduk dedim ila hissederim haylada tık yok

Oho ben 23 te hissettim bu kadar acele etmeyin :joy:

1 Beğeni

Pıt pıt kalp atar gibi dediginiz haftalarda oluyordu ama ilk bariz belli hareket edişini 18.haftamda hissettim bende

O düşüncelere dalma bende çok ehvamlanıyordum karnım bile 20 haftalıkken çıkmaya başladı iyi şeyler düşün

Ay ben 16 da hissettim ve sanki biri içerden sizi qidikliyormus gibi hissediyorsunuz böyle kelebek varmış gibi ama şimdi 19 ve baya baya hissediyorum elimi karnıma koyduğum zaman güçlü tekmeler atıyor ve disardanda dikkatla bakıldığında görülə bilir inşallah sizde yakın zamanda hissedersiniz

Cinsiyet kizmi

Hala bilmiyoruz ama yarın gidicem kontrole o zaman söylerim

Kotrule gitmedin yoksa kendini gustermedi bebek

Ben 19 haftalık oldum haylada tekmesini hisetmedim

Ben kazagistanda yaşıyorum onlar 2 ayda bir yolluyorlar zararlı diyemi bilmiyorum 12+3 de gittim ilk arkası usteydi əlin ayağın kaldırdı sonra poposun dondu bize ondan sonra yollamadilar şimdide yarın gidicem bu defada göstərməsə çıplak cikicak hasdaneden

Arkası üste yat ve dikkatini ora ver odaklan benim eşimde bende çox haraketli bebek olmuşuz birde ben çox hissiyatlı biriyim. Ama merak etme bence yakında hissediceksin hem esas sağlıklı olması sakin bir bebegin var demekki

Anladım canım bizde ne zaman gitmek istersen gidiyorsun sizde baya zor oluyor gitmek insan merakta ediyor bebeği cinsiyeti sağlığı herşeyin