Hayrlisiyla kucaginza almak nasip olur insalah hepimze nasıp olur
32+3 üm bebeğin hareket lerinin azalması normal mi
Bebeğin tekmelerini kaçıncı aydan itibaren hissedilmeye başlar
16+5 haftalık oldum bende arada bir dönme hareketleri hisediorm o kdr baskada pek bişe hisetmiorm değişiyor diyen anneler var 18 22 19 diyen var bakalm beklcez inslaah
O haftada dönme hareketlerini hissediyorsanız çok iyi ben hıçkırık gibi hissediyordum 36 haframdayım daha yeni bir tarafa doğru kayarken hissediyorum
Herkese merhaba 18+5 haftalik hamileyim ilk bebeğim hareketlerini ne zaman hissedebilirim sanki sol tarafimda karıncalanma gibi bir sey oluyor oyle mi hissedecegim gercekten bilmiyorum
Ben 21+3 gibi falan hissettim. Daha erken hisseden de var değişiyor. Benim plesanta öndeydi o yüzden geç oldu baya. Vurduğunda zaten anlarsınız karıncalanmadan daha öte bir şey baya bildiğin içerden bişi tıp tıp vuruyor artık dönüşünü falan da hissediyorum hiç şüphede kalmıyor insan acaba o muydu midem miydi bağırsak mıydı demiyor
Ya teşekkür ederim nasil hissedecegimi bilemedim o yuzden sordum daha değil o zaman
Rica ederim Yok yok hiç merak etmeyin bir gece ansızın şafak operasyonu yapacak
Merakla beklemekteyim
Haber verin merak ettim
Böyle kelebek kıpırtısı gibi damar atması gibi oluyor ilk başta doğru hissediyor olabilirsiniz
Evet olabilirr
19+2de hissettim ilk karnımda baska bir yerden geliyor sandım fakat rutin ve hep aynı şekilde olunca emin oldum. bumb diyorum ben yaptıgı harekete
20 haftalık olduk 19 tekmelerini hissettim ama çok hızlı değil hafif hafif
İlk hamileliğim 18+3 üm haraketlenme hiç hissetmiyorum yaa neden acaba