Bebek hareketleri ne zaman hissedilir

Hayrlisiyla kucaginza almak nasip olur insalah hepimze nasıp olur :pray:

1 Like

32+3 üm bebeğin hareket lerinin azalması normal mi

Bebeğin tekmelerini kaçıncı aydan itibaren hissedilmeye başlar

16+5 haftalık oldum bende arada bir dönme hareketleri hisediorm o kdr baskada pek bişe hisetmiorm değişiyor diyen anneler var 18 22 19 diyen var bakalm beklcez inslaah

O haftada dönme hareketlerini hissediyorsanız çok iyi ben hıçkırık gibi hissediyordum 36 haframdayım daha yeni bir tarafa doğru kayarken hissediyorum

Herkese merhaba 18+5 haftalik hamileyim ilk bebeğim hareketlerini ne zaman hissedebilirim sanki sol tarafimda karıncalanma gibi bir sey oluyor oyle mi hissedecegim gercekten bilmiyorum :smile:

Ben 21+3 gibi falan hissettim. Daha erken hisseden de var değişiyor. Benim plesanta öndeydi o yüzden geç oldu baya. Vurduğunda zaten anlarsınız karıncalanmadan daha öte bir şey baya bildiğin içerden bişi tıp tıp vuruyor :joy: artık dönüşünü falan da hissediyorum hiç şüphede kalmıyor insan acaba o muydu midem miydi bağırsak mıydı demiyor :joy:

Ya teşekkür ederim :joy: nasil hissedecegimi bilemedim o yuzden sordum daha değil o zaman​:joy:

1 Like

Rica ederim :cherry_blossom:Yok yok hiç merak etmeyin bir gece ansızın şafak operasyonu yapacak :joy::joy:

1 Like

Merakla beklemekteyim :joy::joy:

1 Like

Haber verin merak ettim :face_with_hand_over_mouth::joy:

Böyle kelebek kıpırtısı gibi damar atması gibi oluyor ilk başta :pray::see_no_evil: doğru hissediyor olabilirsiniz

Evet olabilirr :joy:

19+2de hissettim ilk karnımda baska bir yerden geliyor sandım fakat rutin ve hep aynı şekilde olunca emin oldum. bumb diyorum ben yaptıgı harekete :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

20 haftalık olduk 19 tekmelerini hissettim ama çok hızlı değil hafif hafif

İlk hamileliğim 18+3 üm haraketlenme hiç hissetmiyorum yaa neden acaba