endişelenmeyin ilk gebeliklerde genelde 20. haftadan sonra hissediliyormuş
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk gebelikte 20. Haftadan sonra daha net hissediliyo diyo doktorlar benimde ilk cinsiyeti ne
- Haftada çok az hissediyorsun biraz daha büyüdüğü zaman dönme hareketlerini, tekmelerini hissediyorsun. Hatta içerde rahat değilse sancı gibi vuruyor sana
- haftadan sonra net şekilde hissedilir
Öncesinden yazamadım yorumlarınız için çoook teşekkür ederim içimi rahatlattınız birazdan muayeneye gideceğim gece sabaha kadar uyuyamadım döndün durdum sabahta karnımda sancılı bi hareket vardı sanırım rüyaydı ama gerçekte de hissettim karnımda elimi karnıma koydum hareketlilik vardı gerçek gibiydi ama değildi sanırım ama o his gerçekten çok güzeldi Benim bebiş kendini göstermedi önceki randevularda bakalım belki bugün gösterir çok merak ediyorum bende
Erkek bebekler çabuk canlanır diyorlar erkekmiydi ondan mı acaba
Hayir cinsiyeti kız
Benim bebiş göstermedi cinsiyetini
Kız istiyorum bende
Ilk gebelıkte 20 de hıssettım ıkıncode 12
kizlar göstermiyor genelde benimkinin cinsiyetini de zor öğrendik
İlk nasıl hissettiniz bebeğin hareketini nasıl bir duygu oldu
İlk gebelikte bebeğin hareketlerini ne, zaman hissettiniz?
- Haftada pıt pıt bi atış hissettim devam da ediyor aralıklarla ama ilk gebeliğim bilmiyorum bu bı hareket mi ki
21.haftada hissettim .İlk gebeliklerde genelde 20.haftadan sonra hissediliyor canim
12.haftada hissetmen çok zor .Gazdır o.
İkisinde de 18. Haftalarda net hissetmeye başladım ben ya daha öncesi gaz mı karın gurultum mu bebeğin pıtırdaması mı fark edemedim pek
Pıt pıt damar atıyormuş gibi bilmiyorum vallahi
Bak aynısı bana da oldu rahimde elimi gezdiriyorum sadece parmaklarim bebişin olduğu yerde pıt pıt pıt atıyor arkadaşımın doktoru bu şekilde hissedebilirsin demişti onun 4 düşükten sonra hissettmesi için
Yok aşko elimi gezdirdiğimde bişey yok bende denedim açtığın baslığı okuduğumda normal oturuken yatarken atıyor ara ara
Bende işte elimi gezdiriyorum hiçbir yerde o his yok sadece tam bebeğin olduğu yerde var bence bebek ya