Bebek hareketleri ne zaman hissedilir

15+3 teyim kızlar. Henüz cinsiyeti göremedik. İlk gebeliğim hareketini hissedemedim. Bazen acaba bi sıkıntı mı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

15 haftalık henüz daha çok küçük hareketlerini hissedecek kadar güçlü değil ilk gebelik olduğu için ben 18 , 19 haftalıkken hissettim telaş yapma zamanı gelince ögle tekmeler yiyecen ki bazen diyorum içeride ne kaybettinde arıyorun :joy::joy:

5 Beğeni

İlk hareketini üçüncü ayimda hissetim ondan sonra uzun bir süre hissetmedim endişelenip hastaneye bile gitmiştim

1 Beğeni

İlk hamileliliğim tam olarak bebeğimin hareketini 19+5 :slight_smile: te net olarak hissetmiştim

2 Beğeni

Cok erken daha ilk gebelikte 18den önce cok hissetmek cok zor

2 Beğeni

18.haftamda bi kıpırtı hissettim 20.haftadan sonra tam olarak hissettim bende

1 Beğeni

:rofl::rofl:canım sen nerde hisetmek nerde ben 19 haftalık oldum daha doru duzgun hisetmedim

1 Beğeni

İlk 16. Haftada sanki içinde balon patlıyor gibi çok hafif bir kıpırtı hissettim sonra da çok takılmadım zaten bekle illa ki hissedeceğin günler gelecek

1 Beğeni

İlk gebeliklerde 20 ye kadar hissetmeyen oluyor doktor kontrolleriniz normalse sabırla bekleyin oynuyordur ama daha minnacık olduğu için hissedemiyorsunuzdur kasları ve kemikleri geliştikçe daha netleşecek ve disardanda hissedilecek​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde ilk gebeliğim. 12. Haftamda karnımın sağ tarafında hissettim. Deneyimsiz olduğum için bilmiyordum. 15 haftada tam emin oldum. 18. Haftada tam belirgin bir şekilde hareket etti. Kişiden kişiye değişiyor bence.

2 Beğeni

Cinsiyet kizmi

Erkek bekliyoruz hayırlısıyla.

Benimki hiç ses cikrtmiyor seninki baya ecele etmiş

Kişiden kişiye değişiyor dediğim gibi. Şuan tekme şeklinde değil kayma gibi hissedersiniz zaten. Belki de siz fark etmemiş olabilirsiniz. Çünkü o haftalarda daha yumuşak hareketler olur. Benimde ara sıra oluyordu. Bazı günler hissetmiyordum. Endişelenmeyin o yüzden.

1 Beğeni

Kendini sert yaptı zaman fark ede biliyorum bazende elimi karnına dokundursam biliyorum pıt pıt şekilde hareket var sadece bikere çok hisetim hareketini oda baya bir balık yedim uzandım hareketi net hisetim normalde çok hisetmem

Sakin bir bebek durduk yere hisetmem baya bı dikat istiyor anlamak için :grin:

Hamişler bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda

Ben 17. Haftadayım ama hiç bir hareketlilik yok hissetmiyorum

1. Hafta pıt pıt bazen hissediyodum her gün değil sonradan fazlalaştı kuzum ilk gebeliğinmi :cherry_blossom:

Evet ilk gebeliğim arada bir endişelendiriyor bu beni Birde düşük tehlikem olunca paranoyak oldum :smiling_face_with_tear:

Ben 15. haftada hissetmeye başladım çok erken hissettim galiba​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni