18 haftama giriyorum ve bebeğim ne zaman hareket edecek çok merak ediyorum .
Ben 17 de hisettim canim doktorum kizlar erkeklere gore 20 haftaya kadar yolu var dedi
Geçen gün doktor sordu da hissediyormusun hayır dedim 20 hafta civarında hissedersin
Ben 17.hafta da hissetmeye başladım.
Nasil bir his bende sadece kasilma hissediylrum bebegin hareketlerinden mi bilemiyorum
Ben genelde daha çok uzandığımda hissediyorum.kalp atışları hafif ama o hareket ettiğinde karnım o bölgesinin atımı çok fazla oluyor şimdilik 19 haftalığız ve gittikçe daha da sert ve hissedilir oluyor
Benim ilk gebeliğim acaba ondan mı daha hissedemiyorum
Kalp atışı gibi iki tik atıyor sonrası kayıp sonra ertesi gün aynı ilk zamanlar pasif oluyor büyüdükçe kalp atışı değil de daha guclusu
Ben 21. Haftanın sonunda hissettim bebeğin hareketlerini,
Düşünüp korkutma kendini ilk gebelik zor hissedilir
@Sibelkrc.02
16 haftamız bitti ama ben hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim elim hep karnımda ama en ufak bi kıpırtı bile yok oğluşumda
siz kaçıncı haftada hissettiniz
- haftadan sonra net şekilde hissedilir

Ben 16. Haftada hissetmeye başladım, ilk gebeliğim ![]()
Benim de ilk gebeliğim ve 18+3 de çok net bir şekilde kendini hissttirdi. Sonrasında da ara ara kendini hissettiriyor ![]()
@Sincap ya ben de okumuştum 16. Haftada hissedenleri elimi karnımdan cekemiyorum ama tık yok
herkes acaba ben gbi evhamlı mı ben gibi endişe ediyor mu sürekli
elimde olsa her gün ultrasonda kontrol ederim ![]()
@Merve4 o kadar merak ediyorum ki her gün bakıyorum bekliyorum acaba diye ve ödüm kopuyor bisey olacak diye
İlk birkaç kere bağırsak hareketi diye yorumladım ilk gebelikte geç hissediliyor dediği için çoğu kili
ama farkettim ki bebiş. Genelde yemekten sonra sırt üstü uzandığımda hissediyorum. Baloncuk gibi hissediliyor
@Sincap artık ben de hissedebilir miyim lütfen ![]()
İlk gebelikte 21.haftayı bulabilir diyor doktorlar. Ben 18. Hafta gibi hissetmiştim
- Hafta tık yok
İlk gebelikte 20. Hafta ve sonrası daha net ikinci gbelikte fark edebiliyorsn