Kaç haftalık hamilesin
36 haftalık hamileyim
İhmal etme git canım nst ile bakarlar doğum yaklaştıkça sancılar daha belirgin oluyor
Tamam teşekkür ediyorum
Bende 36. Haftadayım eskisi kadar hissetmemek normal yerleri daralıyor bazen bende korkuyorum dürtüyorum biraz hafif hafif hareketleniyorsa rahatlıyorum eğer hiç hareket yoksa dürtünce o zaman doktora gözükmelisin şuanda daha az hareketli olmaları normal
Kızlar 21. Haftadayım bebeğin hareketlerini pıt pıt hissediyorum ama eşim hala hissetmedi dışardan hissedilmiyor ne zaman dışardan hissedilmeye başlar
Bende 21de hissetmeye başladım 22de falan de dışarıdan belli oluyordu seyirmesi falan eşimde o aralar hissetmeye başlamıştı
Ben 17 de ilk kez hissettim şu an 19. Haftadayım eşim gayet dışardan hissediyor ilk hissettiğim zaman bu şekilde karnımın üzerine anahtar koyup video çekerek beklemiştim buraya video halini yükleyemedim ama bir süre sonra anahtar hareket ediyor eşim ilk dışardan öyle görmüştü çok aceleciyseniz deneyebilirsiniz ama bir iki haftaya eşiniz de dışardan hisseder zaten 🩷
Bem 23 tenhissetim eşim 26 da hissedebildi.
Ya ben 18 haftamdayim 16dan beri pıt pit hissediyorum ama bir günde çok az mesela sabah akşam hiç hissedemiyorum çok çok nadir öğleden sonra bir iki kez oynuyor normalmi ya çok kafama takıyorum bu durumu
Aşırı normal ben o haftalarda yaşıyomu diye zırt pırt doktora gidiyordum hiç hissetmediğim için
Off insan bı kez hiisedince sürekli oynasın istiyo hep elim karnimda dikkat üstündeyim
Aa çok mantıklı bende öyle yapayım
Ben 25. Hafta da hissettim net bir şekilde eşimin hissetmesi 27 yi buldum
Dışardan 26 27 haftayi bulur hissetmesi o sıralar hareketler artıyor
Canım ben ilk defa 16.haftamda hissettim öyle pıt pıt şuan 21+5 iz dışardan eşimde bende hareketlerini net izleye biliyoruz
Kizlar 12 haftada bebek haraketlerni hiss etdinizmi? Erken haraket eden bebek erkekmi olur? Benim 12 hafta hiss ediyorum artik. 2-ci cocugum bu
Valla bende 11 haftayim bende hissediyorum dedim ama imkansiz dediler gaz hareketi fln dedilwr ama bilmiyorum kipir kipir arada hissediyorum sol kasigimin ustunde
Bende çok erken hissetmeye başladım cinsiyetle alakası yok benim kız
İmkansız diye bir şey yok ya hissediliyor gerçekten bende bu defa erkenden hissettim. Tabi tekme gibi belirgin olmuyor ama insan anlıyor. Her bünye hamilelik bir olmuyor o yüzden hisseden hissediyor kesinlikle