Bebek hareketi

Çok erken bence 12 hafta :relieved:

Bu haftalarda hissedilmez size öyle geliyo Benim 5. Gebeliğim bu 18. Haftada hissettim

1 Beğeni

Bence psikolojik olabılır :relieved:çünkü hıc duymadım böyle bısey

Psikolojik olarak içimde bir hareket olacağını sanmıyorum :smiley: Çünkü nerede hissediyorsam ultrasonda da oraya bakılıyor şu an 15i yarıladık solucan gibi gezdiklerini hissedebiliyorum. Benim ikiz belki o da etkiliyor olabilir etkisi var mı bilemiyorum

1 Beğeni

Aynen ilk cocugumda 17 haftadan once hiss etmemisdim. İlki oglan benim. Simdi erken hiss ediyorum

Belkıde olabılır . İkiz mi bebegınız :relieved:Sağlıkla kavuşun insallah bebişlerınıze :pray:t2::relieved:

1 Beğeni

Evet ikizler. Çok teşekkür ederimm. Hepimiz inşallah :heart_eyes::heart_eyes::heart::heart:

1 Beğeni

Aminn insallahhhh​:pray:t2::heart:

1 Beğeni

Aynen bende hissediyorum ilk oqlumdu çok qeç hissettim 2.kızdı onuda erken hissettim bu 3.qebeliqim cinsiyet belli deil ama bayadır hissediyorum tabiki bi tekme yada büyük hareket qibi deil ama ayırt edebiliyorum çok hateketli ultrasonda zor qörüntüleniyor belki ondandır

1 Beğeni

Genelde 16. haftadan sonra net şekilde hissedilir :blush:

Seyirme gibi gidiklama gibi oluyor bndee 12.hftada hissettm erkek ozamn dedi anne ver erkek cinsiyeyti genelde erkek bebekler de bole oluyor galiba

Bide 2. 3. Gebelikde daha erken hissediliyor ilk gibi olmuyor

1 Beğeni

Bende ayni erkek gec hiss olundu. Bunun cinsiyyetini daha bilmiyirum

1 Beğeni

Benimki 12 haftalık bi titremr gbi bişey oluyor

Bende ilk 12. Haftada damar atma gibi hissetmiştim ama net olarak 15. Haftada tekme attığını hissettim

Cinsiyet ne

Erkek canım

Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Allah razı olsun hepimizde sağlıkla elimize evladımızı alırız inşallah :palms_up_together:

Canım bende ole sanıyordum doktoruma sordum cok erken oldugunu o hareketlerin bagırsak oldunu soledi