Çok erken bence 12 hafta
Bu haftalarda hissedilmez size öyle geliyo Benim 5. Gebeliğim bu 18. Haftada hissettim
Bence psikolojik olabılır çünkü hıc duymadım böyle bısey
Psikolojik olarak içimde bir hareket olacağını sanmıyorum Çünkü nerede hissediyorsam ultrasonda da oraya bakılıyor şu an 15i yarıladık solucan gibi gezdiklerini hissedebiliyorum. Benim ikiz belki o da etkiliyor olabilir etkisi var mı bilemiyorum
Aynen ilk cocugumda 17 haftadan once hiss etmemisdim. İlki oglan benim. Simdi erken hiss ediyorum
Belkıde olabılır . İkiz mi bebegınız Sağlıkla kavuşun insallah bebişlerınıze
Evet ikizler. Çok teşekkür ederimm. Hepimiz inşallah
Aminn insallahhhh
Aynen bende hissediyorum ilk oqlumdu çok qeç hissettim 2.kızdı onuda erken hissettim bu 3.qebeliqim cinsiyet belli deil ama bayadır hissediyorum tabiki bi tekme yada büyük hareket qibi deil ama ayırt edebiliyorum çok hateketli ultrasonda zor qörüntüleniyor belki ondandır
Genelde 16. haftadan sonra net şekilde hissedilir
Seyirme gibi gidiklama gibi oluyor bndee 12.hftada hissettm erkek ozamn dedi anne ver erkek cinsiyeyti genelde erkek bebekler de bole oluyor galiba
Bide 2. 3. Gebelikde daha erken hissediliyor ilk gibi olmuyor
Bende ayni erkek gec hiss olundu. Bunun cinsiyyetini daha bilmiyirum
Benimki 12 haftalık bi titremr gbi bişey oluyor
Bende ilk 12. Haftada damar atma gibi hissetmiştim ama net olarak 15. Haftada tekme attığını hissettim
Cinsiyet ne
Erkek canım
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsun hepimizde sağlıkla elimize evladımızı alırız inşallah
Canım bende ole sanıyordum doktoruma sordum cok erken oldugunu o hareketlerin bagırsak oldunu soledi