Özellikle uzanınca çok oluyor o bulaşık yıkarken çok tekmeliyor yemek yapmak çok zor oluyor seninde karnında toplanıyor mu taş gibi sert şekilde
Evet çok sertleşiyor bazen uzanmami bekliyor daha çok tekmelemek için
Olsun hareket iyidir ![]()
Valla canım bu hamilelik bende erken uykusuzluk vs yaptı
Bu konuda sana katılıyorum cok haklısın Amin kolaylıkla alalım kucaklatımıza inşallah
Dogum seklın bellı mi senin canım
Şimdilik normal doğum değişmez inşallah son dakika
Anladım canım bende normal doğumdan korkuyorum bıraz ya. Panik atak var oyüzden
Doktorun ne öneriyor benim diğer ikisi normal çabuk ayağa kalkıyorum dikişler fazla zorlamadigi için bunada normal dediler bakalım nasip inşallah normal olur hayırlısiyla
O kadar normal ki benim bebeğimde bir gün hiç durmuyor sabahtan akşama kadar daha sonra bazen bakıyorum iki gün hiç hareket etmiyor anca ben dürtüyorum uyandırıyorum çok az kıpırdıyor sonra duruyor şuan da uyku düzenlerini kurmaya çalışıyorlar o yüzden normal
Benım belli bı baslı doktorum yok suan canım devlete gidiyorum her gittiğimde farklı biri oluyo onlarda bısey söylemiyolar zaten 2 ay kaldı Allahın izniyle özele geçmeyi düşünüyorum ama özeller de ates pahası
İnşallah canım korkmuştum bende ama yukarda arkadaş da demiş 31 32 haftalarda artıyormuş
Merhaba kızlar benimde aynı şikayetim var bebeğim çok hareketliydi baya hissediyordum tekmelerini sürekli 30 haftanın içindeyim ama uzanınca minik minik hissediyorum sizce niye
Normal dedıler yukarıdakı arkadaşlar canım telaş yapma bende senın gıbı endişe etmiştim ama normalmiş sanırım sende kasım annesisın hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Amin inşallah bilmiyorum acile gitsem mi düşünüyorum hala
Kuzum için rahat edecekse git tabi kı
Bebeğimin hareketleri azaldı karnımda ağrı ve sertlik var napmam gerekiyor doktora gitmeli miyim
Kaç haftalık hamilesin
36 haftalık hamileyim
İhmal etme git canım nst ile bakarlar doğum yaklaştıkça sancılar daha belirgin oluyor