Bebek hareketi

Bnde arada hissetmiyorum normal bnce

1hafta boyunca bayağı yorgundum iş ler vardı bir taraftan yorgunluğa da vuruyorum iyice dinlemeyim bakalım inşallah birşey olmamıştır

1 Beğeni

Bu konu ile alakalı hergün bir başlık açılıyor yani açmadan önce eski konuları yorumları okuyup gözden geçirip öyle mi açılsa artık :person_shrugging:

Daha çok uyumaya başlamış olabilir. Ama yine de sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz, içiniz rahat eder.

20+5 haftalığım. 3 gün önce tetenoz aşısı vuruldum. O günden sorma bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Bu normal mi? 2 gündür hareket etmiyor sanki

Aşının bebeğe bi etkisi yok korkmayın. Bende o haftalarda nadir hissediyordum 24 26 arası güzel hissettim hareketliydi şuan 28 yine günde 3 5 kez hissediyorum. Çok takılmamak lazım hareketlere elimle karnıma dokukda ya da biraz bastırıyom gibi hareket edince vurarak tepki veriyor benim kız sizde deneyin isterseniz belki tekpi verir sizin bebiş de

1 Beğeni

Aynen benimde başta günde bı kaç defaydi geçen iki hafta iiy hareketliydi bu hafta 28 olduk sanki azaldı biraz hareketi sizle aynı haftayiz sanirim

Hergünü hergününe tutmaz annesi birde siz haraket halindeyken haraket etmez uzanarak dinleyin bebişini zi mesela benimki sağa yatınca kum torbasına çeviriyor sola yatınca tık yok aldım huyunu hissetmek istediğim vakitt hemen sağa yatıyorum burdayım diyor resmen :hugs:

Ben 20+5 haftalığım canım

1 Beğeni

Maşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet benim 26 Kasım tahmini doğum bazen çok hissediyorum bazen az bugün hareketliydi mesela baya bide bazen dokununca okşayınca tepki veriyo dokunmayı a hissedilmicek kadar küçük hareket ediyo benimki

1 Beğeni

Beninkide öyle dün az hareket etti bugün biraz yattım dinlendim hareketlerini hissettim bende 28;Kasım :slightly_smiling_face:

Kızlar 29+4 deyım bı kac gündür hareketleri azaldı sanki onceden tekmelırını falan hissediyordum ama bı kac gündür gündüzleri yok denecek kadar gece de eşim eliyle bakıyormuş hareket ediyormuş normal mı bu durum endişe etmelımıyım

Büyüdükçe yeri daralıyor gayet normal hiç hareket etmemesi sıkıntı canım

Normal canım bende o haftalarda aynıydı hatta ebeyi aradım endişe etme demişti benim kız öglene kadar 1 yada 2 tekme zor atıyor ilkindin endişe ediyorum biraz mıncıklıyorum alsana tekme diye durmuyor :joy::joy: gece de 3 e kadar tekme

Bir an korktum ya

Senmısın mıncıklayan diyor ha :smiling_face: 30 hafta da falan düzelir mı kı acaba

1 Beğeni

30 hafta da biraz daha artıyor 31, 32 de kuduruyor 33 de alsana tekme alsana popo diyor dikiyor popoyu :joy::joy:

1 Beğeni

34.haftadan selamlar hiç durmuyor şimdi tadını çıkar uyu uyutmuyor bile hareket etcem diye :joy:

1 Beğeni

Aah bilmez miyim şimdi bile kuduruyor 35+3 hafta uyku diye bişey var mıydı ya ben unutalı çok oldu :joy::joy:

1 Beğeni