13+5 haftalağım
Gebeliğin daha başı, hep tansiyon kontrolü yap canım sen. Bir de tuz kullanmamaya çalış
Tuz tansiyon için mi bende verilen haptan dolayı tansiyon düşüklüğü olur hep tuzlu ye dedi hemşire
Hmm Allah ım sağlıkla almayı nasip etsin inşallah Cnm
Sedanın daha çok başı, ve ilaç yeterli gelmedi demiş ondan dedim tuza dikkat et diye canım.
Evet tansiyonum 20 ye kadar çıktı bunun yaşması mucize bile dedi doktorlar eşime
Sen dikkat et canım kendine.Eve tansiyon aleti çevrenden ödünç al veya sağlık ocağında baktır.
Şuanda da var ama tansiyon aletimde tansiyonumda var çok şükür tuzlu yeme ye çalışıyorum elimden geldikce
Merhaba bebeğinizin durumu şu an nasıl.doktor geriden gelmesinin nedenini söyledimi size. Bende şu an aynı durumdayım.4 gün dü sonra 10 güne yükseldi .şimdi kprkuyorum daha da yükselir diye.cevap verirseniz çok mutlu olurum
Hiç endişelenme canım doğuma 1 hafta kala 2 günde bir hastaneye gidiyorduk gelişmiyor demişti ama zaten kadir gecesi sahurda suyum geldii nişanda 2 gün önce gelmişti doktor sezeryan la aldı gece çok şükür çok sağlıklı çok iyi küveze falan girmedi sarılık çıkmadı maşallah sadece biraz küçük bir bebek zaten bende minyonum doktor anneye çeker demişti hayırlısıyla sters yaparsan bebeğe de yansır bende yapmıştım şimdi boşuna üzmüşüm kendimi ve bebeğimi diyorum bana neler demediler neler bebeğime ben neler yemedim bebek için Allah ne isterse onu her türlü yapar canım zaten ciddi bir gelişim geriliği varsa doktor küveze alalım orda gelişsin demişti anne karnında geri kalmanın anlamı yok diye 2400 doğmuştu kızım senin yine iyiymiş benim 3 hafta geriydi neredeyse 1 ay geride kalacaktı çok korktuk bizde sen yemeden içmeden geri kalma herşey ye bir süre sonra kendiliğinden düzeldi geri kalması en son hafta doktor suyum azdı çoğalmış beslenmesi düzelmiş kilo boy atmış demişti kendiliğinden olmuştu
Ya çok sevindim inşallah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğime .senin kaçıncı hafta 3 hafta geri denmişti.ben daha 30 haftalık olduğum için dahada artar bu geri gelmesi diye korkuyorum.doktorda önemli olan 32 haftadan sonrası dedi o yüzden aermasındna korkuyorum.birde sana 3 hafta geri denildiğinde ayrıntılı ultrasyona girdin mi bunun için
Bu benim son zamanıydı 32 haftadan itibaren sanırım işte son 1.5 2 ay kala ayrıntılı ultrasonu geçmişti o zaman
Merhaba. Ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük sadece bir hafta geriden geliyor dedi ilaç verdi folikasit birer hafta arayla kontrole gidiyoruz. İlk gittigimde kese görünmedi kan değerlerim. Yüksekti. 600. İkinci hafta gittiğimde kese göründü bu gerilik hangi riskleri taşıyor. Acaba merek ediyorum
Doktorum bebeğin bir hafta geriden geldiğini soyledi bu durumu yasayan var mi siz ne yaptiniz ?
15 güne kadar geride ya da ilerde gitmesi problem değil. Benim bebeğim tam haftasında gidiyordu başta, ortalarda iyice önden gitmeye başladı, iri bebek dediler. Sonlara doğru haftasını yakaladı. Şimdi 37+2 deyiz ve doktor dün 4 gün ilerde dedi
Benim basta 2 gün geriden geliyordu toparladı 2 hafta önden gitmeye başladı Bol bol dinlenin, sağlıklı beslenin inşallah yakında toparlar
Benimde 4 gün geriden gidiyor 2 haftaya kadar sorun teşkil etmiyor dedi .
Kanamam oldugu icin gelisemiyormus oyle ssoyledi o yuzden hemen toparlamasi lazimmis. Tesekkur ederim bilgi icin
İleri de olması da sorun değil mi adet tarihime 3 hafta ileri nerdeyse şeker testi mutalaka yaptır dedi de
Bebeğinizin gelişimi iyiyse korkmayın