Bebek haftası geriden gelmesi?

Merhaba 23 haftalikken bebegimin 1 hafta geriden geldigini ögrendim ama doktor acil ameliyara girdigi icin aciklama yapmadi . Cok tedirgjnim cok sık ultrasyona girdigim icin yine girmek istemiyorum .benim gibi bebegi geriden gelen varmi ?

Evet canım 2 haftaya kadar normal görüyorlar benimkide 4 gün geriden gidiyor ileriden gidende oluyor ama son haftalarda yakalıyor tam haftasınu

İyi geceler kızlar bugün doktora gittim 35 hafta gebeligim var doktorum karın çevresinde 2 haftadan geri geliyor dedi ben gibi aynı sorunu yaşayan var mı

Geç döllenme normaldir benim başıma gelmedi ama bu durumu yaşayanları gördüm ben

1 Beğeni

Bana 3 hafta geriden geliyor dediler peritonoloji normal dedi 37+4 doğum yaptım sadece 24 saat süren normal doğum yaptım bebeğim o süreçte oksijensiz kalmis yoğun bakımda yatiyor

Şuan ben de 9da yatış yaptım nst bağlıyım doğum için alttan ilaç verilecek suni hafif verildi acilmam Yok

1 Beğeni

Bnimde öyle bir doktor 4 hafta geri dedi diğeri 2 hafta dedi sorun olmaz dediperinanolojiye gerek yok dedi 39 da alacam dedi şuan 38üç bakalım sıkıntı olmaz ama küçük doğar ayına göre dedi 2 Kasım sat tarihi ama 10 Kasım diyelim dedi

Allah hepimizin tüm hamilelerin yardımcıı olsun :palms_up_together:

Biz 35 yeni olduk özele gitcem bakaljm ne dicek

Benim ilk bir hafta gerideydi sonra 5 hafta oldu doktor yatisimi yaptı 10 gün takip ettiler nst ve ultrasonla 36+4 gün sezeryana alındım bebeğim 2250 doğdu

Ben özele gittim kızlar 2.500 kilo olmuş bebiş bi sorun yok dedi Allahın izniyle

22 temmuzda doktora gittiğimde 35 haftalıktım 2562 kilosuydu doktor minyon bir bebek olucak doğuma kadar 3 kiloya ulaşır ama dedi 29 temmuzda kontrole gittiğimde 2630 kilo çıktı çok kilo almamış 36 haftalık olmam gerekirken 35 haftalıkla uyumlu dedi haftada iki kere kontrole çağırıyor artık bebeğin suyu yeterli nst güzel çıkıyor hareketleride gün içerisinde iyi hareketlerini kontrol et dedi başına böyle bi durum gelen varmı varsa ne yaptınız kilo alımı güzel gidiyordu şimdi yavaşlamaya başladı ne yapmam lazım

Aynı canım benimde hep ilerde olurdu son aylar geriledi bir hafta geriye düştü ama bana dr normal dedi sorun yok yani 37 haftamdayım bir hafta geriden gelıyor 2800 dü kilosu

Benimde doktorum sıkı takibe aldı işte hareketlerini kontrol et farklı bir şey farkedersen gel hemen dedi pazartesi inşallah kilo almış olur gelişimini devam ettirir sonlara yaklaştıkça korku stres oluyor Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benimki 36. Hafataya kadar iki hafta geriden geliyodu hatta şekerden dolayı gelişmiyodu 2400 de kaldı 38+5 de haftasıyla uyumlu 3200 kiloda doğurdum son haftalarda toparlıyolar. Sen yemene içmene dikkat et rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin

Benim bebeğime de bir hafta geriden geliyor dedi son kontrolde aslında kilo alımı gelişimi haftasıyla hep uyumlu gidiyordu doktorum her baktığında maşallah maşallah diyordu, 32 haftalık olduk, 31+5 de gittim en son 1700 Gr çıktı. Çok önemli değil dedi bana. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğması gereken kiloya ulaşır bebeklerimi

Merhabalar size birşey sormak istiyorm 23 haftalik gebeyim doktara gittim kontrul icin doktorum bir hafta geriden geldigini soyledi kan akiş8 falan yavaş dedi su eksikligide varmis bende baska doktora gittim diger doktorda bana boyle birsey olmadigini sotlyledi sadece su eksikligi oldugunu soyledi birazcik benimle ayni durumla olan varmi bilgilendirirseniz cok sevinirim cok korkuyorum benimle ayni durumda olan varmi

Merhaba aramıza hoş geldin. Forumda bu konuya benzer daha önce çok konu açıldı, 1 hafta geriden gelmesi veya ileriden gitmesi sorun değil canım. Su eksikliği konusu takip edilmeli.

Benimde sizin gibi suyu az ve gelişim 3 hafta geri ne yediniz nasıl böyle artmisti