Bebek çamaşır deterjanı

Bebekleriniz kiyafeti için hangi deterjanları kullanıyorsunuz?

İncia öneririm

İlk siveno aldım

Siveno kullaniyorum memnunum

Ben toz doğal saf sabun kullancam

Siveno aldım. Ama dahaca kullanmadım.

Omo bebek deterjani e bebek kendi markası siveno

Toz dogal zeytinyagli aldim ben

Üni baby aldım

Henüz almadım ama siveno ve incia çok öneriliyor bunlara bakicam bende

Siveno kullaniyorum memnunum

Ben dalin aldım uni bayb de var genel olarak dalinle devam edecem e bebek dolum merkezi var adana da

Babys Green aldım. Kullandım gayet başarılı. Hiç bir katlı maddesi yok. Parfüm de dahil olmak üzere

Kızlar 35+1 im ve az kaldı doğuma bebeğimin kıyafetleri için yumuşatıcı farkeder mi yumos var stoğumda öneriniz varsa alim

Yumuşatıcı önermıyo doktorların çoğu . Bende almıcam . Ama deterjan olarak SİVENO kullanacağım.

1 Beğeni

Yumuşatıcı önerilmiyor. Siveno aldım onu kullanacağım

2 Beğeni

Sabun/deterjan… ve doğal kelimeleri yanyana kullanilamaz cunku sabun yada deterjan dogal ürün degiller vebu satış stratejisinden baska bisi degil… Dogal yazmazsa normal deterjanlardan farki olmayacagi icin kelime oyunlariyla süslüyolar iste Önceki gün fısıltı sohbet odasinda tartistik bu konuyu annelerin cogu uni veya siveno dedi ikisininde iceriginin oldugu kismin resmini attilar icinde var olup dogal iddiasinda bulunulan bi maddeyi sectik kucuk capli bi arastirma yaptik o maddeyi direkt internete yazarsaniz hindistan cevizinin icindeki bi madde cikiyo dolayisi ile ne dusunuyosun ürün gercekten dogalmıs peki bu ürünü deterjan olarak kullanmak icin ne yapmak gerek diye bakınca o maddeyi sodyumhidrooksitle tepkimeye sokup baska bi madde elde edip onu kullaniyolarmis icerikteki diger maddelere bakmaya gerek yok zaten​:rofl: karar sizlerin tabi

2 Beğeni

Siveno aldım bende

1 Beğeni

Dalinin yuzde yüz bitkisel deterjanı yumuşatıcı ve leke cikaricini aldım yıkadım kuruttum suan bi sorun görünmüyor ne sünme yapti ne küçültme dogal olduğu icin parfümsüzde leke çıkarıcıyı da zaten önceden kendimiz icin kullaniyodum memnunum bebemdede alerji yapmazsa sonsuza dek dalinciyim

Kızlar sabun tozu kullandınızmı o nasıl