Bebekleriniz kiyafeti için hangi deterjanları kullanıyorsunuz?
İncia öneririm
İlk siveno aldım
Siveno kullaniyorum memnunum
Ben toz doğal saf sabun kullancam
Siveno aldım. Ama dahaca kullanmadım.
Omo bebek deterjani e bebek kendi markası siveno
Toz dogal zeytinyagli aldim ben
Üni baby aldım
Henüz almadım ama siveno ve incia çok öneriliyor bunlara bakicam bende
Siveno kullaniyorum memnunum
Ben dalin aldım uni bayb de var genel olarak dalinle devam edecem e bebek dolum merkezi var adana da
Babys Green aldım. Kullandım gayet başarılı. Hiç bir katlı maddesi yok. Parfüm de dahil olmak üzere
Kızlar 35+1 im ve az kaldı doğuma bebeğimin kıyafetleri için yumuşatıcı farkeder mi yumos var stoğumda öneriniz varsa alim
Yumuşatıcı önerilmiyor. Siveno aldım onu kullanacağım
Sabun/deterjan… ve doğal kelimeleri yanyana kullanilamaz cunku sabun yada deterjan dogal ürün degiller vebu satış stratejisinden baska bisi degil… Dogal yazmazsa normal deterjanlardan farki olmayacagi icin kelime oyunlariyla süslüyolar iste Önceki gün fısıltı sohbet odasinda tartistik bu konuyu annelerin cogu uni veya siveno dedi ikisininde iceriginin oldugu kismin resmini attilar icinde var olup dogal iddiasinda bulunulan bi maddeyi sectik kucuk capli bi arastirma yaptik o maddeyi direkt internete yazarsaniz hindistan cevizinin icindeki bi madde cikiyo dolayisi ile ne dusunuyosun ürün gercekten dogalmıs peki bu ürünü deterjan olarak kullanmak icin ne yapmak gerek diye bakınca o maddeyi sodyumhidrooksitle tepkimeye sokup baska bi madde elde edip onu kullaniyolarmis icerikteki diger maddelere bakmaya gerek yok zaten
karar sizlerin tabi
Siveno aldım bende
Dalinin yuzde yüz bitkisel deterjanı yumuşatıcı ve leke cikaricini aldım yıkadım kuruttum suan bi sorun görünmüyor ne sünme yapti ne küçültme dogal olduğu icin parfümsüzde leke çıkarıcıyı da zaten önceden kendimiz icin kullaniyodum memnunum bebemdede alerji yapmazsa sonsuza dek dalinciyim
Kızlar sabun tozu kullandınızmı o nasıl