Bebek çamaşır deterjanı

Yenidoğan bebek için hangi çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı markası öneriyorsunuz

Kızım da minoris kullanmıştım çok memnundum, şuan oğluma hamileyim fiyatlardan dolayı yine temiz içerikli siveno aldım

Minoris temiz içerikli değil ki

Üni baby aldım bende

Bebeğimin Kıyafetleri için bunu aldım kullanan var mı sizce güzel midir???

Durunun var bende ama kullanamadım makinaya koydum erimedi top top oldu.

Toz ve granül sabun deterjanlar maknamda katı sekjlde kalıyor , almıyor . Sıvı kullanıyorum, fakat granül sabun iyidir diye düşünüyorum .

Bunu kullanıyorum bende fena değil

Herkes bişey söyledi kafam çok karıştı bende bunu aldım inşallah memnun kalırım ya

Ben roxy kullanıyorum

Eger topak topak kalırsa Siveno al canım diğer market bebek deterjanları kimyasal. Doğal içerikli istiyorsan ama dersen ki şuan almaya gücüm yok aciliyeti var evdeki kullandığın deterjanı kullanıp 2. Kez boş çalıştır yıka çamaşırları. Ben öyle yaptım ilkinde yumuşatıcısız evdeki deterjanla yıkadım ikinci kez deterjansız yıkama yaptım. Ütüledim.

Yok aslında siveno alcaktım da ablam fln toz daha iyi deyince toz aldım keşke siveno alsaydım diyorum şimdi umarım topak kalmaz

Resimdekiler iyi mi değil mi anlamadım ben???

Canım ürün iyi ama bazı çamaşır makinalarında tortu bırakıyor, bende toz granül sabun aldım ve kullanamıyorum parça parça tortu kalıyor çamaşırların üstünde ama formda kullanıp memnun kalan arkadaşlarda da var hani bu biraz senin makinene kalmış bişey

Anladım sulandırıp kullanırım bende yani suda eritir makinaya koyarım

Kızlar granül toz sabun aldım kalıntı bıraktı ilk yıkamayı yaptım artık onunla yıkamayı düşünmüyorum sıvı deterjan almak istiyorum doğal hangisini alıcam bilmiyorum yardıııııımmmmmmm​:smiling_face: