Bebek çamaşır deterjanı

Merhaba anneler, bebeğinizin kıyafetlerini hangi bebek deterjanı ile yıkıyorsunuz?

Bebekler için olmasına rağmen günümüzde uygunsuz içerikli bebek deterjanları var. Siz içeriğine bakarken nelere dikkat ediyordunuz?

Hangi programda yıkamalıyım?

Kimi bebek deterjanları leke çıkarmıyormuş. Siz lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz?

Ben green clean baby aldım temiz içerikli parfüm vs yokmuş içeriğinde yumuşatıcı ve leke çıkarıcı almayı düşünmüyorum kimyasal ürün barındırdıkları için

1 Beğeni

@Gizem Ücretleri ne kadar şimdiden stok yapalım

Ben aldığımda 100 TL civarındaydı hala o şekilde sanırım bende bir iki şişe daha almayı düşünüyorum birde yeşil anne diye bir markaydı sanırım ürünleri bitkiselmiş yumuşatıcı leke çıkarıcı falan da varmış ama içinde kimyasal barındırmayan leke çıkarıcı olur mu o biraz düşündürdü beni

@Gizem Yeşil anne cevabı vermenden korkuyordum. Yeşil anne çok pahalı ve ürünlerin hepsi bitkisel. Yeşil anne bütçesi beni aşar

Biraz yüksek fiyatları ama kampanyaları oluyor takip edilirse uygun fiyatla alınabilir

Ben Dalinin granül toz sabun deterjanını öneriyorum kesinlikle doğal saf olduğundan diğer bebek deterjanlarından daha sağlıklı bide dalinin bebek yumuğşatıcısı o ikisini öneriyorum geriye kalan normal deterjanlar yeni doğan bebek ciltlerine alerji yapabilir diye düşünüyorum o yüzden granül toz deterjan tercihim

1 Beğeni

Granül toz, çamaşır makinesini tıkıyormuş. Dalinin her ürünün içeriği temiz değil
Mesela dalin yenidoğan ıslak havlunun içeriği temizken, dalin ıslak mendil, dalin bebek şampuan vs içeriği temiz değil.

Kullanmadığım için daha ca birşey diyemem siz kullandınız mı ordan mı biliyorsunuz yoksa size de birisi mi söyledi ben kullanmadım deneyip görcem :blush:

Kullanan anneler söyledi

Hım doğrudur o zaman valla bende hiç bilmiyorum ilk gebeliğim 30 cu haftamdayım kiyafetlerini daha yıkamadım bilmiyorum o yüzden birde sey bizde kurutma makinesi var kurutma makinasında bebegin kiyafetlerini kurutsam birşey olur mu acaba kuculür mü kiyafetleri bir bilginiz varmı

Kurutma makinesinden anneler çok memnun.

Anladim bizde de kurutma makinesi var ondan daha rahat oluyor bende anneyim canım bebegim dogmamis olabilir herkes burda birbirine soru soruyor normal olarak :blush:

Ben sana anne değilsin demedim ki, burda soru sorarken bile merhaba anner diyorum. Merhaba çocuğu doğmuş anneler demiyorum. Bebek kıyafetini genelde anneler yıkadığı için kullanan anneler memnun dedim. :melting_face:

Anladim canim :blush: yok yanlis anlamadim zaten :blush:

@elifdrcnyrk @NURAN
Ben siveno ve uni baby krem rengini aldım. Burda görsel olarak eklememiş ama başka bir içerik araştırması yapan hanım incelemiş o da temiz

Granüller makineyi tıkıyormuş

3 Beğeni

Sıvı deterjan pahalı oluyor çok ,ben toz deterjan tercih edecegim inşallah.iclerinde gic birisinin adını duymamistim vallahi,bir tek dalin i tanıdım ,ama dalininde deterjanini simdi gördüm doğrusu :heart_eyes:

1 Beğeni

Siveno ilk defa duydum. Granül makine tıkıyormus evet ben o yüzden hiç kullanmadım. Normalde ben de sıvı deterjanı seviyorum ama beyazlar haric. Ben de bir araştırmaya gireyim bari bu konuyla ilgili az zaman kaldı önceden almakta fayda var. Fiyatları her geçen gün artıyor malum :expressionless:

2 Beğeni

En ucuzu uni baby. Bir tek krem renginin içeriği temizmiş. Çıkmayan lekeler için beyaz katı sabun kullanıyorlar :blush:

2 Beğeni

Biz bu kadar araştırma yaparken aklıma geldi simdi, eskiden annelerimiz napiyormus ya :cry: biz deterjan secemiyoruz. Onlar elleriyle citilerken ne zorluklar cekmislerdir kim bilir :pleading_face:

4 Beğeni