Bebek çamaşır deterjanı

@afrikanın_gelini54 ben siveno ve unibaby krem rengini aldım

1 Beğeni

Siveno bebek çamaşır detarjanı kullanıp memnun kalan var mı?
Çamaşırlar yıkandıktan sonra daha kötü kokuyor

1 Beğeni

1 Beğeni

Ben bundan aldim hayirlisiyla daha kullanıcam.daha kullanmadım.

1 Beğeni

Yaa açık konuşayım 2 hafta önce doktor (yanlışlıkla) açıklığım olduğunu söyleyip yatış verdiğinde reddedip apar topar bebeğin çantasını hazırlamak için e bebekten Dalin aldık eşimle. Ama 4 yıl önce Rüya’da kullandığımla alakası yok. Hem daha sıvı olmuş (su gibi) hem kokusu kalıcı değil hem de yumuşak yapmıyor çamaşırları. Bu bitsin Siveno deneyeceğim.

Daha önce de kullanmış ama şu an kesinlikle memnun kalmamış biri olarak Dalin’i tavsiye etmiyorum arkadaşlar

1 Beğeni

Siveno bitsin diye bakıyorum ben :rofl:
Çok pis kokuyor

1 Beğeni

@Cansu O zaman onu da eledim :joy: Uni Baby kullanan var mı ?

1 Beğeni

Bende var henüz açmadım
Siveno vs unibaby karşılaştırması açtım

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 ben bundan kullandım yikayinca . Bebegi etkileyecek bir kokusu yok. Ben deneyen biri olarak məmnun kaldım ,hepde bundan alırım bitince.:pray:

1 Beğeni

Ben doğal içerikli olduğunu için deterjanı ve yüzey temizleyiciyi siveno aldım yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum, leke çıkarıcı olarak e bebeğin toz olanı çok önermişti alışveriş yaparken görevli ne olur ne olmaz diye 1 pakette ondan almıştım ama içeriği hakkında bilgim yok en kötü ihtimal bebeğe kullanmam kendim kullanırım dedim indirimdeydi

1 Beğeni

Çok fazla koymamak gerek deterjanı benim yıkadığım çamaşırlarda koku kalmıyor denecek kadar az aslında şimdi gittim ütülediğim çamaşırlara bakmaya hiç koku yok aslında ilk yıkayınca ağır kokuyo baya sonra havalanınca geçiyor

3 Beğeni

Evet bende de kururken kokusu gitti :smile: ben leke çıkarmak için beyaz sabun kullanıyorum hem daha ucuz hem de çabuk bitmiyor

2 Beğeni

Ben incia kullanıyorum Tomris’in kıyafetlerinde. Ama son siparişim gelene kadar green clean almıştım. O da fena değil. Green clean leke çıkarıcısı vardı onu da aldım ama bir daha bulamadım :smiling_face_with_tear:

Normalde bulaşık tableti ve bulaşık deterjanı olarak green clean kullanıyorum ama bebek deterjanı olarak incia favorim. İçeriğine bakınca incia ve siveno daha temiz green clean’e göre.

2 Beğeni

İncia güzel kokuyor mu, kalıcı mı kokusu ? :grin:

Bence hepsi kusmuk gibi kokuyor ahahah güxrl ya fena değil. Lavantalı yumuşatıcı da kullanıyorum azıcık. Kokuyu güzelleştiriyor.

1 Beğeni

Erkenmi bilmiyorum ama ben kendi kullandığım çamaşır deterjanıyla yıkıyorum artık 5 aylığız​:face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Ben indirimde siveno stokladım bayağı ama incia da denemek istiyorum onda da memnun olan çok kişi var

2 Beğeni

Rendeleyip sıcak suda mı eritiyosun çamaşırı öyle mi bekletiyosun nasıl kullanıyosun beyaz sabunu, yoksa direk lekeli yeri çitiliyomusun? Hem daha ekonomik vallahi eğer etkiliyse süper olur​:star_struck:

2 Beğeni

İndirimde denk gelirsen yapıştur bacım. Ben sadece onun indirimini kovalıyorum :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Evde 5 tane siveno var saklıyorum artık stokları eşim görmesin diye​:face_with_peeking_eye::sweat_smile: artık incialarıda stoklarım indirim görürsemm​:star_struck:

2 Beğeni