Bebek çamaşır deterjanı

Ahahahah haklısın :rofl::rofl:

1 Beğeni

Önce mutlaka suda tabakayı attirıyorum. Direk lekeli yeri çiteliyorim küçük bi rendem var bazen de rendeleyip bir yemek kaşığı kadar kıyafetlerin arasına koyup makinede yıkıyorum

2 Beğeni

Alemsin valla,modum düşükken bile senin yazıların güldürüyor beni​:rofl::dancer::tulip:

2 Beğeni

:sunglasses::hatching_chick::pinched_fingers:t2::dancer:t2: teee böyle oldum heyecanlandım :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Canımsın​:kissing_heart::tulip::heart:

Kızlar bebek kıyafetinde genelde hangi deterjanı ve yumşatıcıyı kullanıyorsunuz?

3 Beğeni

Canım burada paylaşmışlar bakabilirsin bende burdan baktım

3 Beğeni

Dalin kullanıyordum, sonradan Bor marka deterjana geçtim tamamen katkısız diye. Memnunum

1 Beğeni

Tesekurler canlar​:two_hearts:

Kızlar yeni aldığınız bebek kıyafetlerini hangi marka ile yıkadınız yumuşatıcı vs öneriniz nedir

1 Beğeni

Uni baby mavi olanla yumusatici kullanmiyorum

Uşastiy nyan kullanıyorum ve el ile yıkıyorum

1 Beğeni

Ben bunları sipariş ettim bunları kullanıyorum

Uşastıy nyan ile,ek olarak bişey katmıyorum

Nəsil kökümüzün markası:rofl:

1 Beğeni

Ahahah ama möhtəşəmdir​:heart_eyes:

1 Beğeni

Bende uni baby aldım sadece bir kez yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim. Kokusu güzel. Henüz bebeğim dünyaya gelmediği için başka deterjan kullanıp karşılaştırma fırsatım olmadı.

Daha sonra mustela da almak istiyorum onu kullanan oldu mu

Ben incia kullanıyorum. Bazen yumuşatıcı ekliyorum ya da leke çıkarıcı. Onda da green clean kullanıyorum. Çok memnunum.

2 Beğeni

Green clean bitkisel olması açısından güzel aslnda nereden almıştınız hiç karşıma çıkmadi bi yerde

1 Beğeni