File, migros, metro, Carrefour, özkuruşlar, happy center. Benim bulunduğum bölgede satan marketler bunlar.
Teşekkür ederim bakicam mutlaka
Uni baby e bebekte falan da satılıyor. Bende bu markadan devam edebilirim sonrasında zaten bebek şampuanı falan kaldı almam gereken. Bir de kendime pijama takımı alıcam 2 tane daha . Bir tane beğendim geçen aldım.
Ben de kızımı bir yaşına kadar kullandım Uni beybi çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı inanılmaz memnundum ve kokusu muhteşemdi ev bebek kokuyordu leke konusunda da gayet yeterli çıkarıyordu fakat bir süre sonra farklı da denemek istedim ve me baby Ebebek kendi markasını aldım kullandım O da fena değil ama çok memnun kalmadım ondan açıkçası istediğin gibi bir performansı yoktu kıyafetlerindeki inatçı olduğu için normal kendi deterjanlarımızı kullanıyorum tabii ki ayrı bir şekilde yıkıyorum kek sepeti vs her şeyi ayrı ama normalde deterjanlarımızı kullanıyorum
Memnunmuşsunuz ne güzel. Bizde memnun kalıcağız demek oluyor bu çok sevindim. Bu arada benim de çamaşır hassasiyetim var. Çünkü ben beden olarak alerjik biriyim. Ve temizlik konusunda hassasım. Çamaşır yıkamaya da bayılırım ![]()
Abla en ucuzu bu ![]()
Trendyoldan sipariş etmiştim ama onu beklemek istemedim 250 küsur verdim kız ne ucuzu
Bunu sipariş ettim
Ben ilk aldığımda 60 liraydı piyasada en ucuzu bu marka sıvı olarak
Kız keşke o kadar olsa ondan alırdım migros dan sipariş ettim 250 TL gibi aldım
Tanesi mi arkadaşım
Evet yılbaşından sonra aldım şuan baktım indirim de 248 TL 175 TL düşmüş
E bebekte şuan 170 lira
Ben kaziklandim desene
Yeni doğan bebeğinizin çamaşırlarını hangi bebek detarjanı ile yıkıyorsunuz
Ben unibaby ile yikadim
Unibaby mavi olanla
Cansu hanım uni baby satı mı siveno mu memnun kaldınız