İkisinden de memnun kaldım şuan baby me sıvı deterjan kullanıyorum ondan da memnun
Kızlar 19 haftalık olduk. Genel olarak hamilelik döneminde evinizde genel temizlikte deterjan kullanımlarınız nasıl acaba. Ben rahatsız etmediği sürece bol deterjan kullanıyorum da. Acaba zararı var mıdır
Yani ben asidik şeyleri tercih etmiyorum lavabo açıcı tuz ruhu gibi gibi onun dışında deterjan kokusu beni aşırı rahatlattigi için bol bol her yerde kullanıyorum
Ayy beni sanki çamaşır suyu kokusu rahatlatıyormuş gibi her gün tezgahı falan siliyorum çamaşır suyuyla
zararlıdır elbet ama çok kokusu keskin dğl kullandığım markanın
Yok öyle tuz ruhu falan değilde normal çamaşır suyu işte vileda suyuna kattığım deterjan. Yada banyo temizleme maddesi vs kullanıyorum. Ayrı ayrı kullanınca rahatsız etmiyor da. Banyoda bazen çamaşır suyu ve diğer deterjanları karıştırınca çok rahatsız ediyor oda yoğurt yiyiom sindiriyo hemen. Şimdide karıştırmıyom artık. Yinede meraak ettim
Sen şimdi kokusundan rahatsız olmuyorsun diye zararını da görmediğini sanıyorsun öyle değil ama kullansan da maske tak yada bir tane yazma falan sar burnuna öyle kullan ben kullanmak zorunda kaldım döyorum biraz içerde durmam hiç beş dakika bekletin girerim suyu iyice akıttıktan sonra havalandırıyorum o sırada odama çekinir uzanırım pencereyi de açıyorum öylece önleri aksi takdirde senin gibi kullansam bayılırım
Çamaşır suyu hiç kullanmadım. Bitkisel deterjanlar almıştım. Ersağ kullanıyordum
Yerleri çamaşır suyuyla silmesen daha iyi olur canım, zira bebek doğunca aşırı etkilenir, banyoda içime sinmiyor dersen domestos un pembe şişede beyaz sabun kokulusu çıktı tavsiye ederim yoğun olarak sabun kokusu var
Yok tabi bebek doğduktan sonra yerlerde çamaşır suyu kullanmam. Daha doğala kaçarım çok dara kaldı sadece suyla silerim çocuğumdan önemli değil ![]()
Yok zaten benimde o süre içinde cam vs açık oluyor. Önceden bekletirdim detarjanlj şekilde ama hamile kaldıktan sonra direk yıkayıp suyu akıtıp havalandırıyorum.
Bebegin giysilerini hangi deterjanla yikiyosunuz varmi oneriniz ?
Siveno aldım
Incia aldım bende
Denediginiz ve memnun kaldiginiz deterjanlarmi cnm bunlar
Yani tavsiye uzerinemi aldiniz
Tavsiye üzerine almıştım, bebeğin kıyafetlerini de yıkadım. Güzel ama kokusunu çok beğenemedim.
Tavsiye üzerine uni baby aldım sıvı , yıkandıktan sonra öyle bebek kokusu gelmiyor bana göre güzelde kokmuyor ancak uni baby önerilen bilindik bir marka
Peki tesekur edrim alıcaz artik bitane![]()
Bende ilk başta unibaby baktim ama cok tesekur ederim
Ben dalin aldım tam bir bebek kokusu çok hoşuma gidiyor
leke olmadığı için etkisi için bilgim yok yeni aldıklarımı yıkadım sadece