Bebek çamaşır deterjanı

Unı baby leke çıkarıcı aldım renginş soldurmadan güzel leke çıkarıyor ufak bir yerde denedim

Hayır hepsiburadafa indirim vardi 100 tl geldi sans vermek istedim bildiğim bir markaydi

Ben Dalin aldım bebek kokuyor​:smiling_face_with_three_hearts:

Bebeğimin kıyafetlerini hangi deterjanla yikamaliyim kulanan ve öneride bulunmak isteyen var mı 29 haftamdayim baslamalimiyim hazirliklara ?

İncıa ve siveno aldım ben bitkisel deterjan olarak onlarla yıkadım bebeğin bütün kıyafetlerini Birde eşimin rahatsızlığından dolayı 1aydır hastanede yattık o yüzden geç kaldım ben ama sorun yaşamadım 38+6yım bugün ve hastane çantamı dün hazırladım :see_no_evil: sende 32den sonra başlayabilirsin canım :blush:

1 Beğeni

Merhaba bebek deterjanı olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? Hangisi en sağlıklısı? Ben bugün kıyafetleri yıkamaya başlayacağım trendyol markette minies sıvı deterjan çıktı karşıma 1,5 litresi 99 TL fiyatı çok uygun geldi. Uygulamanın kendisinde fiyatı 299 TL iken sanal market uygulamasında 99 TL. Kullanan oldu mu?

Migrosun degil mi o. Icerik olarak bilmiyorum ama bana da uygun geldi fiyati. Bence denenebilir

Merhaba kızlar… Özellikle tecrübeli annelere bir konuda danışmak istiyorum… Hangi çeşit bebek deterjanı kullanmamız gerekiyor birde yumuşatıcı şart mı?

Boyasız parabensiz doğal deterjan veya sabun tozları var bebek için onlardan kullanabilirsin canım ben yumuşatıcı kullanmıyorum aşırı yoğun kokuyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Yani sıvı deterjan değil toz yada granül olanlardan… Sizin önere bileceğiniz bir marka var mı? Haftaya bende artık bebeğimin giysilerini yıkayıp ütuleyeceğim Allah’ın izniyle

Ben baproy marka sıvı deterjan aldım organik ve kokusu yok denilecek kadar.yumusatici kokusu rahatsız eder diye almadim

1 Beğeni

Ben e bebekten baby me sıvı deterjan aldım. Granül dusunuyordum ama makineye zarar verdiğini yazanlar olmus. Güzel hafif bir kokusu var, begendim. Agır kokulu gunlerce kokusu uzerinden gitmeyen detarjan olmaması benim icin onemliydi. Bebekler kokudan rahatsız olurmus ve cigerlerine zarar verebilirmis.

2 Beğeni

Yumuşatıcı kullanmadım.

Şampuan olarak dalin kullanıyorum 11 aydır. Memnunum.:purple_heart:

1 Beğeni

Ben bunu ve Dalin in sıvı deterjanı ni aldım,ilk defa yıkadığım kıyafetleri ilk önce sabun tozuyla sonra sıvı detarjanla en son sadece suda durulama yaparak kullanmaya başlıcam daha sonrasında tek yıkama ve durulama şeklinde devam edicem ilk cocugumda da o şekilde yapmıştım

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim :rose: Benim bir tane çocuğum var aslında 19 yaşın da o zamanlar ne kullanıyordum hiç hatırlamıyorum :smiling_face: O yüzden fikirleriniz çok kıymetli…

Arkadaşlar üni baby sıvı deterjan aldım bebek kiyafetleri için ama yumuşatıcı kullanmıyorum zararlı diye okudum. Sıvı deterjanla yikadigimda koku olmuyor sizde de öyle mi

Evet,bende onu kullanıyorum ama yumuşatıcı da almayı düşünüyordum :frowning:

Aslında koku olmaması için bende yumuşatıcı kullanmıcam çok aşırı yoğun kokuyor

Yoğun kokusu olmayan yumuşatıcı yok mu acaba tek deterjanla sert olmaz mı kıyafetler gerçi yıkayıp ütüledim

Hangisini aldınız,atabilir misiniz?

1 Beğeni