@Empoypoyem E bebek’in kendi markasının adını öğrenebilir miyim ? Çok gittim mağazaya ama belki de dikkatimi çekmedi
Sleepy gerçekten de ne kadar küçükmüş diğer bezlere göre dimiii @İlknur
Bezi aldim pampers ama islak mendil konusunda Kararsizim. Pampers iki cesidi var ama sunu aldim Bilmiyorum kararsizim.
Baby me markası.
Evet benim de dikkatimi çekti maalesef 1 numara almayacaktım ya 2 paket hem de
Ben ilk oğlumda Molfix almıştım.Bebek görmeye gelenler hediye bez de getirmişlerdi hemen hemen her marka vardı.ilk iki ay günde çok fazla bez değişikliği gerektiği için açıkçası aradaki farkı çok anlamamıştım.4-5 aylıkken bezler arası mukayese yapmak daha kolay oluyor.Sleepy çok fazla sızdırıyor hele şimdiki sleepy eski kalitesinde değil kesinlikle.Fiyatı uygun diye almıştım baktım gün içerisinde 7 bez değiştiriyorum ama Molfix 4 bez yeterli oluyor aynı hesaba geliyordu.Molfix kalıpları da daha büyük.Oğlum bezin varlığını anlayıp çıkarmaya çalışınca da Molfix külot bez aldım.Çok rahat ettim çişe alıştırma döneminde de büyük kolaylık oldu külot bez. İkinci oğlumda hiç arayışa girmeden Molfix aldım.Son aldığımda tanesi 4.16 liraydı geçen hafta.Uzun gitsin diye başka bir bez daha aldım.Baby Turko çok memnun kaldım emicilik çok iyi sızdırma yok bu kadarını beklemiyordum.Sleepy alacaklara onun yerine Baby Turko almalarını kesinlikle tavsiye ederim.Adet fiyatı da 2.60 liraydı.
Naylonsu olmasina rağmen mi
Valla hiç ilgimi çekmediği için dokunup bakmadım ama herhalde güveniyorlar ki sergilemişler ben de mesela arkadaşımdan baby turcoyu öyle duydum, çocuğun altına poşet bağlamışım gibi dedi, onu eledim mesela anında
Ayyy benim de 2 paket Almila direk 3 numarayla başlarsa şaşmam
Arkadaşım 1 numara çok küçük diye 2 ile başlamış, bana da 2 al diyor eğer bebiş küçük olursa hemen gider 1 paket alırsınız dedi
Bir numara 2 5 kilo arasi olur
Sleepy 1 numarası çok küçük, fazla almayın dediler. Çabucak 2’ye geçiyorlarmış Sleepy kullananlar.
Bilemedim Sağlık olsun
Annemler ben daha 5 haftalık hamileyken almişlardı
bilgisizdik
Bana da arkadaş böyle söyleyince almaktan vazgeçtim, olmadı bir paket alırım ihtiyaç olursa kullanırım ben ailelere carlıyorum sürekli sakın bizden habersiz hiçbir şey almayın diye
Ayyyy evet her gelen 1 numarayla geliyor Sağolsunlar düşünmeleri yeter tabii ki
Benim doğumuma daha 4 ay var yavas yavaş indirime giren ürünler aliyorum mesela dün trendyolda baby turco bezleri indirme girmişti 124 lu paket 188 tl ye geliyordu iki paket aldim 1 ve 2 numara bu markayı deneyen var mi aranızda günkü bez ve islak mendil alırken iyisini almak şart ben denemek icin aldım memnun kalirsam devam ederim sizin bu konuda tercihiniz hangi markalar oluyor. Bu arada şampuan da araştırdım mustela markasi cok tercih édiliyormus aranizda bu markayi da kulanan var mi
Ben hiç baby turko kullanmadım ama hep çok güzel yorumlar okudum. Biz şuan molfix kullanıyoruz ama galiba goon’a geçicem.
Şampuan olarak hipp kullanıyoruz memnunum. Mustela için artık güzel yorumlar var
@Aynurugur144 burası dikkatinizi çekebilir
Arkadaşlar bu arada molfix bir kaç kez sızdırma yaptı. Eşim güzel bağlayamamıştır dedim ama bende de bir kez sızdırdı. Belki acele ile bağladığım içindir. 1 numaradayken hic bir sorun yoktu. 2 numarada gördük sizce sebebi ne olabilir
Bez araştırıyordum çok güzel bir konu olmuş hepinize teşekkürler
@Cansu Kaka ya da çiş miktarı arttığı için olabilir belki