Bebek bezi 💩

Baby turco Rüya’da uzun süre kullandım, çok aşırı memnun kaldım. Şu an Eylül’de karışık markalardan gidiyoruz biz de @Cansu gibi

2 Beğeni

Bezin pamuk kısmına bile degmeden bezin dışına çişi çıkmış @NURAN

2 Beğeni

Rica ederim. Begenmenize çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Sende hangi markalar var. Yorumunu bez karşılaştırmasına yazmak ister misin :star_struck: @NURAN

2 Beğeni

@Cansu Acaba bez mi tam tutmuyor ki ?

1 Beğeni

5 farklı marka var şu an. Biri yurtdışı markası. Şu an Prima deniyoruz. Prima’ya çok karşıyım ama 1 paket annemler alıp göndermişti diye eşim kullanalım diye. Ama memnun değilim, kakasını dışarı çıkarıyor. Bitmesini bekliyorum. Sonra Molfix deneyeceğim. Sonra sleepy, sonra Baby turco :rofl::joy: Deneyip yazacağım :joy:

2 Beğeni

Hareketleri daha aktif olabilir bacaklariyla debeleniyomu. O zamanda Sizdiriyodu kenardan.

3 Beğeni

Bacakları kıpır kıpır :rofl:

3 Beğeni

Yeni pakette bez açtım üretim hatalı çıktı. Çiş yapınca renk değiştiren bölgesi yok sanki başka farklar da var molfix’e mail atsam telafi ederler mi ki :innocent:

İkisi de molfix ve ikisi de iki numara. Fotoğraftan iç kısmı belli oluyor mu? Büyük fark çıktı

Kaçak bez mi acaba :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Benim denediklerimle ayniymış bakalim senin yorumun nasıl olacak :grin::grin:

1 Beğeni

@Cansu Seri üretim olduğu için basım hataları olabiliyor canım. Normal bence

2 Beğeni

Bende trendyol da cok yorumları okudum en iyi yorum yapilan bez markasi beby tuco iki paket sipariş ettim erkenden aldim stok yapmak icin malum gun gun fiyatlar zamlaniyor umarim bende memnun kalirim

1 Beğeni

Teşekkürler cansu hanim aslinda ben hem kaliteli hem ekonomik ürünler ariyorum yeni evliyiz durumumuz cok yok o yüzden biraz bu konuda cok araştırarak ve uygun fiyatlı olanlari ariyorum molfx markasi da iyi diye duydum ama fiyati baya yüksekti paketi 300 lira falandi benim aldığım marka hem memnuniyet cok hemde hesapli paketi 188 tl ye geldi ikili aldığım için

2 Beğeni

Heyecanla Goon’u bekliyorum​:joy::joy::joy:

2 Beğeni

Sen at yine de mail​:joy: belki bir kutu bez yollarlar hahahaha​:joy:

3 Beğeni

Goon yorumları mı bekliyorsun :smile:

2 Beğeni

Evet​:joy::joy: kullanınca dürt beni​:joy:

2 Beğeni

Tamamdır anlaştık :rofl:

2 Beğeni

@NURAN @duygugillerdenbiri

3 Beğeni

Anaa ne saçma iş, yeni teknolojiyse işediğini bildirim yollasın o zaman :unamused::unamused:

6 Beğeni