Eveett, bize de fikir olur
Çok güzel olur gerçekten, belki sonra bir de prima karşılaştırması gelir
Bugün ilk fırsatta düşüncemi paylaşıcam. Sadece 2 adet coon bez var onu nasıl değerlendirelim Henüz coon hiç kullanmadım hastane hediye etti
Güzel fikir çok isterim
Evet cok guzel olur,Ben sleepy kullanmisdim ilk oğlumda,her kesede onu onerdim,hic bir zaman yaniltmadi beni
Ben deneme amaçlı önce pure soft almıştım. Bez bitince gordum ki her markette molfix pure soft yok. Ben de sleepy hep merak ettiğim için denemek amaçlı satın aldım Elim, gözüm pure soft yumuşaklığına cok alışmış galiba sleepy çok naylonsu geldi. Pure soft bu kadar yumusaksa molfix ne kadar yumuşak olabilir ki dedim. Bu sefer de deneme amaçlı molfix klasik aldım. Bence yumuşaklığı güzel
Renk değiştiren cizgiye baktığım zaman sleepy daha belirgin.
Bez boyutları olarak sleepy hepsinden de küçük
Ben pure soft’u çok beğendim.
Hepsine elimle dokunduğumda coon ici daha pamuksu gibi duruyor
Şuan Coon iki Sleepy bir adet kaldı Başka hangi ozelliklerine bakmamı istersiniz
Çok teşekkürler
Sızdırma konusunda nasıllar, herhangi bir kaza yaşandı mı? Emiciliklerini kıyaslamak gerekirse hangisi daha hızlı emiyor? Bir de bebişte herhangi bir alerjik reaksiyona sebep oldu mu bezlerden biri?
Şuan bir sızdırma olmadı, coon’u da bugün ikisini de bağlayayım bari Hic biri alerji yapmadı ama sıcaklardan dolayı galiba kızardı, pişik kremi sürdüm ertesi günü geçti Emicilik hızını hiç bilmiyorum bugün denerim
Denemediysen hiç bez ziyan etme, onu da bilmeyelim temizleme pamuğu ile temizliyorsun dimi minik popişi, nasıl gidiyor? Arkadaşımın bebesi 18 aylık hala temizleme pamuğu ile temizliyormuş, umudumu kaybetmedim o yüzden
Molfix klasik kirlenmeyen kısmı ile denedim hemen emdi (2.5 ml enjektöre su çektim hızlıca bezin temiz yerine akıttım hemen anında emdi)
Bugün diğerlerine de öyle yapar son durumu yazarım
Bir gece çok misafir geldi. Zaten çok yorgundum. Pamuk ıslatıp gelemedim. Islak mendik kullandım. Islak mendil ile daha kolay oluyor. Pamuk 60lı 2 günde bitiyor Islak mendik 60lı bitmesi iki günden fazla sürüyor Üzgünüm sadece 5 gün dayanabildim. Ama pamuğun kullanıminı sevdik. Sen yine de umudunu yitirme
Fiyat karşılaştırması nasil peki
Hahahahah hani bu yolda birlikteydik bakalım ben ne kadar devam edeceğim
Molfix pure soft 1 numara 40 adet 109 lira Molfix klasik 1 numara 44 adet 94 lira Sleepy klasik 1 numara 42 adet 85 lira
Biraz da indirim takip etmek lazım Molfix pure soft ve klasik 88 adet 186 lira. Adet olarak ne kadar çok alırsan fiyatı o kadar düşüyor
Acaba hangi bez ne kadar gider ne kadar almalıyız
Bebek suan 9 günlük Bebek hızlı büyürse diye 120li paket alamıyorum 40lı pure soft 42li sleepy bitti 88li Molfix klasik yarısına geldik
Coon bu araga goon muş
Goon tam takarken sızıntı seklinde kaka yapınca 1. Bez boşa gitti. Boş kalan kısım ile emiciliğe baktım emiciliği güzel. Aninda emdi.
Bu yumuşaklık bu emicilik harika.
Donüp bakmayı bile düşünmediğim bez beni çok şaşırttı.
2. Goon’u henüz takmadım umarım çişli beze denk gelir de sızdırmasına bakarız
Fiyatı ne kadarmış diye baktım
Goon 1 numara 50 adet 129 lira
Premium soft diye geçiyormuş.
Pedime baktım pedim de softmuş. Ben demekki soft seviyorum
Sleepy emicilik guzel anında emdi.
Molfix klasik olan guzel emmişti pure soft emiciliğine bakma gereksinimi duymadım
Başka incelememi istediğiniz bir tarafı var mı?
Valla bez reklamı yapacak kadınsın ha
Bana yetti açıkçası söylediklerin Emeğine sağlık
Ay ona ben de sürekli coon diyorum ya, çok tuhaf
Ellerine sağlık vallahi, nasıl da güzel detaylı detaylı yazmışsın, aklımda başka bir şey yok aslında. Tecrübesizliğimle ancak bu kadarını merak ediyordum, tecrübeli anneler başka nelerin incelenebileceğini söyleyebilir belki.
Gerçi artık sen de tecrübeli annesin
O zaman sleepy sonrası eğer sıkıntı yaşarsam, goon’a da bir şans verilebilir diye düşünüyorum. E bebekte zaten goonu açmışlar asmışlar her yere, gelen geçen dokunsun diye
Ben iki oğlumda da Prima kullandım.ikisinide 3 yaşında bezden bıraktırdım. 3 yaş bitene kadar da prima’dan başka bir bez kullanamadım maalesef pişik yapıyordu. Bundan dolayı şimdi Prima almadım e bebeğin kendi markasını aldım denemek amaçlı.kızım da deneyeceğim inşallah memnun kalırsam onunla devam edeceğim memnun kalmazsam da başka bez arayışına gireceğim.bu incelemelerinizde aklimda bulunsun.ama e bebeğin bezini kullanan varsa yorumunu merak ediyorum acikcasi