Bebek bezi 💩

Aaa normalde Baby Turco’yu hiç bilmiyordum, sanırım isim olarak önyargılıydım. Bilinen markalar ön planda olunca sürekli, bunlar daha arka planda kalmış. Mutlaka incelemeye alacağım bir ürün olacak, teşekkür ederim :pray::cherry_blossom:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Benim babaannem hep der ki ‘Çok reklamı yapılan her şeyden uzak dur, çok iyi şeyler olsalar satılmak için bu kadar pazarlanmaya çalışılmazlar’ der. Hep bunu dikkate alırım :blush: Baby Turco’nun hem çok reklamı yapılmıyor hem Haluk Levent yaptı ilk tanıtımını ve Haluk Levent güvenmediği hiçbir şeyi tanıtmayan biri hem de dediğim gibi arkadaşım fabrikasında olduğu için çok güveniyorum ki tecrübe de ettim zaten bezi :blush: Islak mendilleri de aynı şekilde çok güzel :blush:

4 Beğeni

Ahhh canım babanne, ne güzel söylemiş :heart: çok haklısın, Haluk Levent varsa benim için de güven verici oluyor o şey her neyse​:face_with_hand_over_mouth: O zaman önceliklere Baby Turco’yu koyabiliriz, inşallah alerji pişik yapmaz da devam edebiliriz aynı bezle. Islak mendil kullanmak istemiyorum , en azından ilk zamanlar ıslak pamukla temizlerim ya da evdeyken popişin yıkarım diye düşünüyorum. Tabi bebek doğmadan böyle atıp tutmak kolay, bakalım ne kadar uygulanabilir olacak​:joy:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri İnan ben de böyle diyordum hep ama sonra ‘Amaaann ıslak mendil daha kolay beh’ diyorsun ve bırakıyorsun. Hele kaka yaptığında ıslak pamuklarla temizlemek zor oluyor yaa. Bence temiz içerikli olduğu sürece ıslak mendil kullanılabilir :grin: Popiş yıkamak yazın güzel olabilir ama kışın zor oluyor. Bir de onun için suyunu hazırla, ısısını ayarla, bebeği soy beklet bilmem ne. Amaann, ikinci çocukta daha iyi tecrübe edersiniz siz de benim gibi :joy:

2 Beğeni

Hahahahaha​:joy: ilk çocuk tedirginliği var ya, ikinci çocukta daha rahat oluyor anneler​:joy: dur bakalım daha birinciye zor karar verdik, ikinciyi düşünmeye daha çok var​:joy::joy::joy:

Benim de bir kakayla imtihan olmam gerekiyor sanırım ıslak mendile geçmem için​:joy: illa kendim deneyimleyip ağzımın yanması lazım :joy:

2 Beğeni

Duygu ben de senin gibi düşünüyorum kendini yalnız hissetme :laughing:

2 Beğeni

Ben de deneyimleyenlerdenim zaten arkadaşım. Sen de önce bir dene zaten :joy: @duygugillerdenbiri @Cansu

2 Beğeni

Hahahhaha şu an bizi gülerek izlediğine yemin edebilirim :joy: deneyin de alın boyunuzun ölçüsünü der gibisin​:joy: neyse Cansu da önden tecrübe etsin bakalım​:joy:

2 Beğeni

Ahahahah :joy: Gülüyorum da masumane düşünmenize gülüyorum ve benim de o günlerim aklıma geliyor :blush::grin: Çok masumsunuz :smiling_face_with_three_hearts: Şimdiden bebeklerinizi böyle düşünüyor olmanız çok duygulandırıcı :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Yaaaa​:smiling_face_with_three_hearts: adetimin geciktiği gün düşünmeye başladım diyormuşum hahahaha​:joy: napalım her şeyin en iyisini sunmak için uğraşıyoruz bebelere​:pleading_face:

2 Beğeni

Kesinlikle öyle :pray: Yeter ki sağlıklı olsunlar :pray::heart:

2 Beğeni

En önemlisi o, gerisi bir şekilde halledilir aslında :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Deneyimlemiş biri olarak,Kesinlikle Sleepy Natural öneririm​:ballot_box_with_check:

3 Beğeni

Bio natural varmış bir de, onu kullanabildiniz mi?

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Ben kullandım :raised_hand: Sleepy ve Baby Turco’nun her ürününü denedim ve hepsinden de çok memnun kaldım :grin:

2 Beğeni

Bize ikisini aldıracaksınız​:joy: bebişimin popişinin rahatlığına göre de yolumuza bakarız :joy:

2 Beğeni

Bence de öyle yap :joy::joy::joy:

Hayir kullanmadim bio olanindan. Sleepy extra kullandim birde Sleepy natural olanindan.sleepynin kotu olma ihtimali yok fikrimce,bio olanda eminim otekiler kadar iyidir.

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba hanımlar size Goon, molfix pure soft, molfix ve sleepy karşılaştırması yapayım mı?

16 Beğeni