Bebek arabası önerisi

Kesınlıkle chıcco ve prego . Biz çok araştırdık . Ikısınden birini alıcaz . Kabin boy istemıstık ama çift yönlü olmadığı için vazgectık . Chıcco çok hafif .

Ben Kraft Nepal aldım kullanmaya başladım çok hafif bı araba ve çok rahat tek elle bile suruluyo bayada arastirmistim alırken civilden 10 bine aldm

Pierre cardin twist plus aldık travel sistem gayet güzel sürüşü falan. Kullanmaya baslayinca daha iyi anlicaz tabi

Pierre Cardin Voyager travel sistem aldık. Biraz ağır fakat manevra kabiliyeti çok iyi olduğu için ağırlığı hissedilmiyor. Katlanınca yer kaplıyor ben toplu taşıma kullanmadığımdan dolayı bu durum benim için sorun yaratmadı. İki buçuk aydır kullanıyorum memnunum. E bebek mağazasından aldım.

Kraft kenya almayi planliyorum. Arkadaşım kullaniyor deneyimleme şansı buldum. Hem kullanimi cok rahat hem cok şık.

Belecoo markasının arabasını kullanıyoruz,çokta memnunum.:pinched_fingers:t2:

Ben 4 yıl önce ilk çocuğum için almıştım 3 yaşına kadar kullandık hiç sorun yaşamadık hala ilk günkü gibi şimdi 2. Çocuğa kullanicam nasip olursa ben alırken tek sorun yaptığım nokta çift yönlü olmamasıydı onun içinde zaten alırken yağmurluk veriyorlar yani rüzgarlı veya yağmurlu havalarda hangi yöne doğru olduğu sorun olmuyor ben memnun kaldım bakacagin secenekler arasında olabilir

Kızlar ilk gebeliğim ve bu tarz konulara dahi hiç.bir fikrim yok yardımcı olur musunuz ? Bebek arabası arayışındayım ama en kullanışlı hangisi karar veremiyorum anlamıyorum. Rahatlık ve kullanış açısından hangisini tavsiye ediyosunuz :blush:

Benim şimdilik bu hoşuma gidiyor henüz çok yeni hamileyim ama

Cok yer kaplamamalı arabaniz varsa bu travel sistemler cok kalıplı oluyor katlansalar bile o yüzden onu düşünerek almanızı öneririm. Çift taraflı olmalı bazen bebekler anneyi görmeyince durmuyor çünkü :blush: ve amortisörlü olması önemli. Açıp kapatirken sizi zorlamamalı. Birde taşırken hafif olmalı. Benim aklima gelenler bunlar uzun zaman oldu baska dikkat ettigim ne vardı hatırlamıyorum hepsini bir arada huggy revo 5in 1 de bulmustum ben su an satisi var mi bilmiyorum ama yoksa bile bu özelliklere dikkat ederseniz hayat kurtarici olabilir :innocent:

2 Beğeni

Çok teşekkürler. Peki travel dışında hamgi mofellerde çift yönlü var. Bende çift yönlü istiyorum fakat traveller çok ağır dediğiniz gibi. Çok kararızım. Bide zaten çok pahalı hepsi. Bari okadar para verilecek iyi bişey olsun istiyorum

Ben kasim indirimlerinden almistim yani cok uzun zaman oldu o yuzden hic hatirlayamiyorum umarim istediginiz gibi bulursunuz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hatunlar uzun süreli kullanımı olsun diye travel sisteme karar verdim ama alınca bilmediğim bişi öğrenip Ahh demek istemiyorum malum ucuz şeyler değiller rica etsem hangi marka-model tercih ettiniz yazarmısınız

Maxi-cosi leona 2 travel sistem aldım ama standart travel sistemler gibi havaleli ve büyük değil. Aynı zamanda kabin boy bebek arabası da oluyor. Oto koltuğu da adaclı, dayanıklı olduğunu düşündüğüm bir marka. Henüz kullanmadım ama açma kapama kolay, az yer kaplıyor, hafif bence başarılı. Kampanyalarda iyi fiyatlara denk geliyor. Ikinci el isofix bazası da aldım dolap uygulamasindan araçta daha güvenli olsun diye. Hazır taksitler hala mümkünken bence çok gecikmeden alın. :pray:t2:

Bundanmı.?

Evet ben daha cinsiyeti belli olmadan almıştım yeşil renkli olanı bende ki.

Sistemde bunu buldum şimdi oyüzden renk yoktu kendi sitesinde bakarım sitelere simsiyah istemem güneş çekerse çocuğum pişmesin içinde​:sweat_smile: siz hangi siteden yada mağazadan aldınız uyguna geldi dediniz ya

Ben beymen online uygulamadan aldım, araba, puset, puset adaptörü hepsini 20k ya aldım 9 taksit ile. Orada renkleri vardı. Bazen hepsi burada da güzel kampanya oluyor, geçenlerde aynı seti 17k ya gördüm mesela. Cok ucuz değil evet ama kendi bebeklik arabamda bu markaydı yıllarca kullandık yani hatırlıyorum, sağlam :joy: kanada firması olduğu için pusetleri de güvenlikli. Ama bunu almasam chicconun bi modeli vardı ebebekte onu alacaktım, yine benzer özellikli bi arabaydı, kompakt ve hafif, link bulursam atarım

1 Beğeni

Bunu beğenemedim ya :frowning: yukardaki güxel