Bebek arabası önerisi

Bence de maxicosi daha güzel ya. Benim arabamın bagajı küçük ondan bu tarz almam lazımdı ondan bu tiplere baktım. Ağır ve heybetli travel sistemleri alanlar genelde pişman oluyor. Bana bu kompakt arabalar mantıklı geldi açıkçası. Sizede simdiden hayırlı olsun alacağınız araba, insallah sağlıkla kullanılır bebiislerimiz :pray:t2:🩷🩵

Muhtemelen maxi cosi olur şimdilik… hatunlar yazar nasılsa daha öneri ama maxi cosi tarzı arabalardan istiyorum

Merhaba kizlar hangi bebek arabasını kullanıyorsunuz memnun musunuz çok kararsızım hangisini almalıyım

Merhaba​:smiling_face: Ben Luxus Hamilton R kullanıyorum. Bebeğim 1 aylık. Şuanlık çok memnunum. Hem hafif hem de kullanışı pratik.

Ben kraft kenya modeli aldım. Su an kullanmiyorum ama arkadaşım kullaniyor ve deneyimleme şansı buldum. Cok memnun kaldım.

1 Beğeni

Bu bebek arabasından kullanıp memnun olan varmı

Bu konu altında arkadaşlar yardımcı olmuş birbirine bakabilirsin canim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Kızlar bu arabadan alan oldumu acaba memnuniyet nedir alanlar varsa​:hugs::hugs::hugs::hugs:

Ben siyah olanından aldım. Daha önce 2 kuzenim de bundan kullandı çok memnunlardı. Sürüşü falan çok rahattı umarım bizde de sorun olmaz :blush:

1 Beğeni

Sende trendyoldan mı aldın canim ben simdi gordum trendyolda indirime girmis alsammi acaba diye arada kaldim

2 Beğeni

Bu arabaya benzer bir modele ben e bebekte bakmıştım bana çok ağır geldi ekstra pusetle falan kapatamıyormuşuz bu yüzden kullanışlı değil bence

Bende almayı düşünüyorum sepete ekledim belki bende sipariş ederim güzel gözüküyor artık hayirlisi bakalım

Hmmm bilemiyorum e bebekte bu markadan varmı ki

Evet bende sepetimde bekletiyorum Yorumlari cok guzel herkes cok memnun kalmis

1 Beğeni

Evet ama arabası sadece bildiğime göre 10 11 aylık olana kadar oturta bilirsin arabada diyerleri daha güzel sanki

2 Beğeni

Bunu almayi düşünüyorum ama aklımda da da bu var

Buda çok güzel hem kullanışlı

Şöyle ki ben ilk önce travel çok istiyordum 3 4 yerde daha baktım hepsi ağır geldi bence bebekle zor olur ekstra dediğim gibi puseti falan çıkarıp öyle kapanıyor araba ben seyehat sistem aldım kullanımı falan çok rahat oldukça da hafif