Yaaamağazada görüp alın ama bence pazarlıkta yapılıyor bazı yerlerde içinize daha çok siner orada rengine falanda karar verirsiniz ama çift yönlü olmaması evet sorun
daha vakit var nasıl olsa da benim gibi tezcanlisiniz sizde hemen insan almak istiyor falan
Evet ya bana kalsa şimdiye almıştım eşim durduruyor gerçekten
Ben alışverişin %90 lik kısmını 3. Ayda tamamladım, benim şansıma eşimde benim gibi o da duramiyor ama insan hevesleniyorda yapacak birşey yok
Maşallah siz baya tez canlısınız
Bu sıra da 7 aylık olup daha bişey alamayan bennnnn güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah
Alırsınız inşallah biz erken aldık şimdi daha güzelleri çıktı herşeyin size daha güzelleri nasip olsun
Amin teşekkür ederim
Ay kafam karıştı açtığım konu başka bir konuya taşınıp birleştirilmiş mesajlar vs karman çorman oldu anlayamadım
Kızlarr tecrubeli olan veya almş olanlar nasıl bebek arabası tercih ettınız acaba
Civil yada e bebek baktın mı bence gereksiz güvenli olduğunu düşünmüyorum
Ben e bebek in sitesinden aldım joie chrome modelini tercih ettim travel sistem evet biraz ağır bir araba katlanınca yer kaplıyor ama benim önceliğim çift yönlü kullanılabilir olmasıydı o yüzden ihtiyacımı karşıladı sizde önceliklerinize göre karar verin çünki piyasada o kadar farklı modeller var ki, insanın kafası karışıyor
daha kullanmadığım için öneri değildir

Yaa evet o kadar çeşit var ki kafam karıştı benımde
Ben de çok kararsızım. Travel sistemler çift yönlü kullanılıyor , puset takarak kullanılıyor güzel oluyor ama çok kaba oluyor. Kabin tipi tek ele kapanıyor yer kaplamiyor hafif oluyor. Ama o da çift yönlü olmuyor ve puseti tek başına takamiyorsun üzerine takıyorsun gzuel görüntü olmuyor . Ben de kararsizim çok.
Merhaba canim bende baby2go markaninkisini aldim. Gayet hafif kolay katlaniyor. Kolay sürülüyor. Bütün parcalari kendim taktim cikardim zorlnmadom Travel sistem. Tek basima tasiyadabiliyorum o derece. Puset ile birlikte aldim ben. Puset oto koltukta oluyor. Bu modeli kullanan çoğu yakınım var ve hepside cok cok memnun. Ayriyetten puset ayak örtüsü ve diğerininde ayak örtüsü var. Cift tarafli kullanabiliyorum. Bende hamileyim ilerde saglicakla kullanırım insallallah
Artık yeni nesil travel sistemler var, hafif, kolay taşınan, kolay açılıp kapanan ve az yer kapyalan. Ben onlardan birini aldım. Maxicosi leona2 travel sistem. Hem tentesi uv filtreli hem de puseti adaclı oto koltuğu özelliğinde. Yani hem güvenli hem hafif, hemde sürüşü keyifli. İlk bebekse tavsiye ederim iki üç bebek büyütür kalitede.
Kanz K Go aldık dün sağlam ve hafif kullanımı rahat görünüyor
Bu modeller artik pek tercih edilmyor ya cok kaba buyuk duruyor
Genellikle hala bunlar tercih ediliyor ya kabin boyları pusetle kullanmak daha kaba qeliyor bnm qözüme