Bebek arabası önerisi

Kizlar bebek arabası onerilebileceginuz model varmı

Chicco .cok hafif ve az yer kaplayan bı model . Benım de alacağım bu marka olacak . Çok araştırdık biz . Prego ve Kraft da çok önerıldı . Az yer kaplasın hafıf bısey olsun dıyorsanız kabin boyları da tercih edebılırsınız . Çift yönlü olması da ilk tercıhlerım arasında mesela benim . Chıcco kabın boy ama çift yönlü değil mesela gövdeden degışılıyo .

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :sparkling_heart:

1 Beğeni

Teşekkürler

Tesekkurler

1 Beğeni

Ben joie tourist almayi dusunuyorum oda hafif ve kullanisli chicco ohlala falan baktim kapanmasi cok zordu

Kızlar bebek arabası konusunda çok kararsızım​:unamused: Bana öneride bulunabilir misiniz

Ay bende iki gündür yedim kendimi şu instadan falan baktiklarim var hem uygun hem 2 yıl garantili hem güzel pratik vs ama ay bilmiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kaç yaş aralığı kuzu

1 Beğeni

Yaa 0-4 en azından olsun ya :roll_eyes:

1 Beğeni

Hmm anladım kuzum ay çok kararsız kaldım

1 Beğeni

Ben buna benzer e bebekten aldım travellere göre çok hafif bebiş doğunca kullanımına bakacağım öneri olsun size de​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ne zaman doğacak bebiş kullanıp önerip önermemene göre alırım bende :joy:

Temmuz sonu ağustos başı var daha​:joy::face_with_hand_over_mouth:

Oy ben alırım o zamana :joy:

1 Beğeni

Ahahaha tamam kuzu çok sağ ol :joy:

1 Beğeni

Elele flight kabin tipi travel sistem aldım. Çok beğendim. Hem kabin tipi yer kaplamiyor tek tuşla kolay kapanıyor hem de travel sistem gibi puseti de var ve takılıyor. Sürüşü kullanışı hafifligi malzemesi çok hoşuma gitti.

Merhaba kızlar bebek arabası alacağım da bana öneride bulunur musunuz hangisi daha iyi ve kullanışlı? :heart::cherry_blossom:

Travel sistem öneririm marka olarak prego güzel

1 Beğeni

Kabin boy bebek arabalarının hepsinde yok ama Cybex gibi bazılarında apart ile ana kucağı takma özelliği var.