Bebek arabası önerisi

Graco eezefold tercih ettim kullanımı,taşıması ve kapanması çok kolay

1 Beğeni

Hanımlar bebek arabası ne aldınız ? Bugün e bebekten baktım biraz prego venüs modeli hoşuma gitti alan kullanan var mı ? Ya da hangi model aldınız fiyatını da yazar mısınız

Merhaaba canim bende geçen bir bebek mağazasından prego Venus modelini aldim 15 bindi indirimde 12 bine aldık oldukca kullanisli birseye benziyor bakalim 24 haftalik hamileyim bende . Simdiden aldim.

1 Beğeni

Benimde doona . Özellıkle araba kullanan anneler ıcın buyuk kolaylık.

1 Beğeni

Hangi rengi aldınız acaba ? Yeşil rengi 10.500₺ ydi bugün araştırmak istediğim için almadım . Renkten renge fiyatı fark ediyordu

2 Beğeni

Merhaba ben bej rengini aldım, bende çok araştırıp onda karar kılmıştım umarım kullanmak nasip olur :slightly_smiling_face:2 ay önce 13 bin gibi bir rakama almıştık

1 Beğeni

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :pray: ben de ondan alacağım muhtemelen bu ayın 21 ine kadar kampanyalı fiyatı geçerliymiş e bebekte en çok satan model buymuş ama o kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Amin inşallah ben en çok sürüşüne bakmıştım, tekerleri yüksek ve hafif bir araba…Kaldırıma falanda rahatça çıkarım eşim olmadan da bebisle parka falan giderim rahatça diye düşündüm…Tekerleri falan 360 derece dönüyor, biraz uygun olsaydı mios modelini alacaktım bunun içinde aynısı dediler tek fark mios çift taraflı bu değil, yani kendin döndürüyorsun.

1 Beğeni

Herkese merhaba kızlar 32. haftama girdim çoğu şeyi aldım fakat bebek arabası markası modeli konusunda çok kararsız kaldım. Eşim de bende dışarıda olmayı seviyoruz. Bu yüzden çok sık kullanacağımızı göz önünde bulundurursak sağlam bir şey almak istiyorum. Lütfen önerilerinizi yazar mısınız?

Ben bunu tercih ettim bu hafta içi alacağım. Yorumlara baktığım da olumsuz bir yorum görmedim.

1 Beğeni

Elinize ulaştığı zaman da ilk izleniminizi paylaşabilir misiniz benimle

Ben de buna göz atmıştım yorumları da güzeldi isterseniz bir de buna bakabilirsiniz

Tabiki paylaşırım :smiling_face:

1 Beğeni

Bnde bundan aldım canım çevremde kullanan vardı. Geldi kurulumunu yaptık kullanımı çok hafif ve kolay. Hareket kabiliyetide gayet güzel ve uygun fiyatlı gözatabilirsin :blush:

1 Beğeni

Ben pierre cardin travel sistem arabayı 3200e aldım

1 Beğeni

Bende kabin boy travel tercih ettim. Araba kullanmayı bırakana kadar kullanırım diye düşünüyorum. İkinci gebeliği olan bir anne olarak öneri istersenis travel sistem almanızı çok önermem kullanış açısından rahat bulmuyorum ilk hamileliğimde 1 yıl kullanıp sattım bastona geçtim hemen.

1 Beğeni

Arabamızda bu Sunny Baby Dublin. İkiz oldukları için 2 tane aldım hatta ben

1 Beğeni

Bunu aldım bende

1 Beğeni

Bebek arabası geldi. Yorumum biraz geç oldu ama kusura bakma :face_with_peeking_eye::smiling_face: Bebek arabasını kurup tekrar kaldırdım foto çekmeyi unuttum :face_with_peeking_eye: ilk izlenim olarak kurulumu kolay, kapanma şekli de çok basit düğmesi var basıp direk kapatıyorsun aynı şekilde de açıyorsun. Sürüşü de rahat. Ilk izlenim olarak tavsiye ederim :smiling_face:

Ben prego Venüs aldım arkadaşlar tavsiye ederim