Gerçekten ya… En iyisi Kabin Boy almak gibi duruyor. İstediğin marka kabin boy bebek arabası alıp, o markanın Puset aparatını alarak kullansak daha iyi olacak bence. İstediğim bir puseti kabin boya takarım ilk aylar. Sonrası zaten sırf kabin boyu kullanacağım. Hafifliği taşıması yerkaplaması vs rahat olur.
Modellerini yazabilir misiniz? Hangi iki marka arasında kaldınız?
Baby care Bc 340 travel sistem
Pier carden yeehoo 2 kabin bebek arabası
sunny baby polo kabin boy bebek arabası
Kabin boylara puset kullanılıyormu üstüne ek onu sormadım onlar yarı travel sisteme giriyo galiba
Bu ikisini birde sen inceleyip benimle fikirlerini paylaşabilirsin
Bu marka değil ama bebek arabasının üstüne puset takılan model de ilk gebeliğim de kullanmıştım bana cok zor ve ağır geliyordu onun için puset takılı kullanamadım bebekle ve ekstra bebek arabası ile ağır geldiği için bu model ama bu marka için değil tecrübelerim bu yönde
Evet bnm butun cevrem bunu kulandi cok iyi ve saglam bnde bundan aldim herkes memnundu bende alayim dedim rabbim kulanmayi nasip etsn
Bende kullandım ama pek memnun kalmadım. Puset takılı olduğu zaman çok sallanıyordu. Istemsiz şekilde hep bi elimle puseti tutuyor bir elimle de arabayı sürüyordum. 4-5 ay kullanıp sattım inglesina nin baston arabasını aldım iyi ki almışım. 4 sene kullandım şimdi ikinci çocuğuma kullanicam.
Bebek Arabası aldık e bebek bakmaya girdik eşimle kitlendik ikimizde resmen aldık çıktık yüzde 50 indirim var dediler mamas papas diye bir markanın bebek arabasıni aldık adını duyan var mı markanın acaba
Nuna mixx aldım ben de. Benzer özellikteler. Ağırlıgı biz bayanlar için zor olabilir diye düşünüp kangru aldım ben de. En azından bebekliğinde daha kolay olur diye umuyorum
Kanguruyu nasıl bişey aldıniz peki markası ne ikimiz de hayırlı olsun arabalarimiz
Bebek arabası alanlar hangi model aldınız acaba yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, kraft kenya modelini tercih ettim. Bebegim dogmadigi icin kullanamadim ama kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım.
Link atabilir misiniz
Elele mido 2 travel sistem diye geciyor
Inceleyeceğim teşekkür ediyorum