Teşekkür ederim. Kabin boy bakıyorum ama çok fazla model var pek tecrübemde olmayınca kararsız kaldım. İndirimler varken almak istedim ama seçmek çok zor
Bende arayış içindeydim. Kuzenim tecrübeli olduğu için ona sormuştum. Hamilton Luxus R veya R1 önermişti. Ben indirimdeyken almıştım
Hamilton r1 baktım ancak puset kısmı çok yerden geldi bana o yüzden vazgeçtim. Pierre cardin vovo ve kanz f go arasındayım şuan
Ben puset kullanmak istemediğim için bu modeli tercih ettim. Siz puset kullanacaksanız size hangi model kullanışlı geliyorsa onu tercih edin
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Yoyko City 3 in 1 bebek arabası
Merhaba bebek arabası önerisi olan varmı
Ben henuz kullanmadim ama baby plus canyon modelini aldim
Kızlar ben nasipse ağustosta doğum yapıcam bebek arabasına karar veremiyorum ama araştırmalarım yoyko çok iyi diyor aranızda alan var mı hem uygun hemdr kullanışlıymış alıp kullanmada var mı merak ettim
Burda öneriler var canım bakabilirsin
Bebek arabalaro hakkında pek bir fikrim yok şimdilik tesadüfen bi marka gördüm görüntüsüne tasarıma tek kelime ile baayıldım! Tabi ki konforlu mudur kullanışlı mıdır bilmiyorum… bu markayı bilen duyan kullanan var mı “Greentom Reversible”
Bütün Anne Adaylarının sorduğu soru “Hangi Bebek Arabasını Almalıyım?”
Aynı şekilde ben de öyle. Şu an 23+2 olduk ve ben deli gibi bebek arabası arayışındayım. Fiyatları görüyorum ödüm kopuyor. Ona bakıyorum, buna bakıyorum derken delireceğim.
Travel Sistem mi? Kabin Boy mu? Yarı Travel mi?
Travel Sistem almayı düşünmüyorum… Çok zorlayıcı görünüyor bir annenin tek başına kullanımında.
En güzeli evet Kabin Boy. Ancak Kabin Boylar için sorum geliyor. Kabin Boy Bebek Arabasını yeni doğan olarak kullanabilir miyim? Bazı Kabin Boy Bebek Arabalarına apart ile ana kucağı takılıyor. Öyle mi kullanmalıyız?
Yada en rahatı Yarı Travel / Yarı Kabin Boy al geç mi yapmalıyız?
Sizlerin düşünce ve fikirlerini hatta en önemlisi tecrübe ve deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?
Ben bugün bebek arabası incelemesindeydim kabin boy ve travel sistem arasında kaldım aslında tamamen sizin kullanış açınıza bağlı kabin boy puseti ve aracın kendisi kaldırınca 3 parça oluyor saklama alanı açısından çok kaba geldi eğer araba kullanıyorsanız arabanız varsa her yere araba ile gidiyorsanız kabin boy alın dediler eğer travel sostem alacaksınızda sürekli her işe siz koşacaksanız onu alın dediler ikisininde dezavantajları ve avantajları çokk fazla
Teşekkür Ederim Ceren Hanım.
Travel Sistem resmen 3 ayrı parça. Sök Tak vs zor. Ya normalde ben Travel seven birisiyim sanıyordum. Ancak bir teyze olarak seviyormuşum
Ablama çok yardımcı olduğum için kolaydı kullanım.
Ancak gurbete evlendim. Tek başıma bir yerlere gidip geleceğim. Mantıken düşününce en hafif ve en kolay kullanıma sahip bir araba seçmeliyim. Bu yüzden hep kabin boy bakıyorum.
Ancak tek sıkıntı kabin boy da yeni doğan kullanımı. Gene her halükarda Puset gerekiyormuş. Kabin boylarını hafifliği ve rahatlığı çevremde çok övülüyor.
İnternette bir kaç yorum okudum. Kabin boy kullanıp içine örtü sererek yenidoğan bebeklerini yatıranlar vs varmış. Puset almadan o şekilde kullanılabilir mi diye düşünüyorum…
Kabin Boy Bebek arabasında Pierre Cardin’e ben de baktım. Yarı Travel olarak da kullanımları mevcut. Oldukça iyiymiş diye biliyorum. Benim de aklımda bir köşede.
Ancak çevremdekiler Cybex öneriyor. Yurtdışından akraba vs birilerine getirttir. En rahatı o vs diyen de çok.
Ben çift taraflı aldım çok memnunum bazen sus huzursuz olduğu zaman ön tarafa alıyorum kulpu beni görerek daha iyi rahatlıyor diğerlerini pek kullanışlı bulmadım ya
Çift taraflı derken?
Evet travel sistemler resmen 3 parça bebek puseti arabanın kendisi ve öbür parça olan yatağımı ne diyim her neyse düşündüm bir araba ile pikniğe gitsek hem arabanın kendisi hemde büyük olan parçasından zaten piknik eşyalarına yer kalmıyor puseti ilk 6 aya kadar kullanılıyor zaten çocuk büyüdü arabaya ihtiyaç yok desek kaldırsak birde yer darsa ev kiraysa o 3 parçayı nerelere sığdıracağız o sorun
Yarı travel çok kaba geldi bana canım arabası bence en iyisi kabin boy alıp ayrıyeten bir puset almak