Bebek arabası önerisi

Çocuğun ayağını koyduğu plastik çıkıntılı kısım büyüdükçe bileklerine denk geldiği için acıtıyormuş orası sabit değil mi?

Yok sabit değil çıkıntılı kısım ayarlanabiliyor

Aa iyi o zaman :pray:

Hı hı yoksa dediğiniz gibi ileri dönemde zorluk olurdu

Ay Allahım hepimize sağlıkla kullanmayı da nasip etsin içinde evlatlarımızı göreceğimiz günler az kaldı :heart_eyes::heart_eyes:

Su gibi geçti zaman az kaldı gerçekten :two_hearts:

Joker Baby’e bakın aile kartı üyelerine hatrı sayılır indirim yapıyorlar.

Bizimkide böyle

Ben bugün aldım daha puseti tercih ettim joie muze lx travel sistem tercih ettik daha öncede travel kullandım memnundum önceki minio marka idi

Üzülme arkadaşım arabayı gören herkes çok havalı diyor sanki New York caddesinde yürüyormuşsun gibi hissettiriyor ama burası her yer tarla :smiley::smiley: herkes bebek arabamız çok ağır hiç bir yere sığmiyor derken biz 6 ay sonra onlara bakıp gülücez :smiley: ben kendimi böyle motive ediyorum. En azından hakkini vere vere doya doya kullandık bu ürun bana nelere dikkat etmem konusunda tecrübe kazandırdı deriz :grin:

Ahahah sabah sabah keyiflendimm çok güzel moral oldu arkadaşım bizim arabanın ne hünerleri varmış öyle newyork sokaklarına ışınlıyo desene :heart_eyes::heart_eyes::smile::smile:

İyi geceler annişler. Yarın bebek arabası almaya gideceğim ama hala çok kararsızım. Travel sistem mi yoksa bagaj tipi mi önerirsiniz. Alıp memnun kaldığınız modeller neler :kissing_heart::cherry_blossom:

Ben bunu alacagım canim çevremde birçok kişide kullanıyor memnunda

Yaa ben de bakayım hemen teşekkür ederim :cherry_blossom::kissing_heart:

Rica ederim :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

Craft almıştım bem oğluma ilk çocuğuma puset set olarak şimdi Allah’ım sağlıkla gelsin inşallah kardeşi ona kullanicam hem sağlam hem çok kullanışlı tavsiye ederim

Bende Kraft tercih ettim ama şimdiki aklım olsa kabin tipi kolay taşınanlardan tercih ederdim, daha önce böyle bir konu açılmıştı orda da detaylı olarak konuşuldu yorumları okuyabilirsiniz forumda aratarak​:hugs:

Bagaj tipi öneririm. Travel sistemler pek kullanışlı olmuyor bana göre :blush:

Bu sayfaları inceleyebilirsiniz

Merhabalar ilk bebeğim 19 haftalık hamileyim bu aralar fazlaca indirim varken biraz biraz alışverişe başlayım dedim. Bebek arabası bakıyorum travel sistemler çok yer kaplıyor. Sizlerin kullandığı portatif kokay açılıp kapanan çok yer kalamayan önereceğiniz araba var mı acaba

Kabin boy benimki ama Türkiye’de yok maalesef. Almanya’dan hediye geldi bizimki. Kapanınca kabin boy oluyor, o yönden kabin boylara bakın bence