Bebek arabası önerisi

Tekerin kenarı arabaya koyarken baskı almış yamuldu

Puseti çok ağır, bebeğim 5 aylik oldu sığamıyor

Puseti bebek arabasında güvenlik için kitleyince puset örtüsünü kullanamadım

Puset yazın çok terletti

Bebek sana dönükken ki pozisyonda araba kapanmıyor

Bebek tutunma yeri olmadan o kışlık ayak tarafına geçirilen kılıf durmuyor.

Yazdan kışa geçerken benim de pusetten diğer 3 kademeli olan kısma geçmem gerekti bebeğin altını temizlerken yatay pozisyona alıyorum ama iki büklüm oluyorum.

Kahve koycak yer yapmışlar aparat 500 lira kıydırık ana kucağı hediye edene kadar kahve koyma yerini verseydiler keşke

Biz ona bi asgari ücrete yakın para verdik ama hak etmiyor bence.

Siz şuan hamileydiniz galiba cansu hanım bu bebişte nasıl araba kullanmayı düşünüyorsunuz

Aa çok üzüldüm ya yeni almış olsaydım iade ederdim ama yaz sonu aldım bende çok zamlanmadan alayım demiştim, neyse umarım kraftın diğer ürünlerinden memnun kalırım ben herşeyi kraft almıştım

Belki siz memnun kalırsınız moralinizi bozmayın en güzel yanlarını sayayım moral olsun

Dün üstünde çok eşya taşıdim beni yarı yolda bırakmadı belli yani sağlam

Küçük olduğu için tramvayda otobüste hemen yerini buluyor e dar yerlerden de kolay geçiyor

Bizim oralar hep taşlı maşlı iyi dayanıyor

Ben e bebekten bebek arabası eşyalari aldim görünümü hoş oldu

Apatmanda böyle bırakıyorum içi de toz olmuyor ek olarak ortü ortmek durumunda kalmiyorum simdi bebek beni gormek istiyor ondan. 6 aydan sonra etrafa bakmak isteyecek araba daha keyifli bi hal alıcak

Ya çok tatlısınız gerçekten moral oldu :heart_eyes: iyi bare markete pazara çıkarken en büyük destekçi olacak o zaman​:grinning:

Evet uygun ama bu tip bebek arabalari kulanisli degil dedielr hep

Evet uygun ama 2 veye 3 yasina kadar kulanamasin dediler o yuzden bekletiyorum

Arasında mutlaka fark vardır en ufak bir şey olsa bile

Altta klipsi var buyuyunce binmesi icin

Oturma pozisyonu aliyo

Sanirim iki tarfta pilastik tutyor o yuzden agirlastikca kualanilmaz diye dusunuyorlar sanirim taşima kapasteside 25 kilo yaziyor bebek arabasinin

Hangi MARKA BEBEK SRABASI ALDINIZ ( ALACAKSINIZ )HAMİŞLER :heart::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts: VE PUSETLİ Mİ PUSETSİZ Mİ TERCİH ETTİNİZ ACABA

Seçenekler arasında biraz boğuldum ben mağazada gidip deneyeceğim açıkcası. Sokakta yürürken hep gözüm bebek arabalarında :sweat_smile: şu an ABC design, cybex, maxi cosi ve joie baby kafamdaki markalar.

Ben pusetsiz tercih ettim civilden almıştım

Şöyle bi şey tercih ettik pratik ve kullanışlı

Biz pusetli tercih ettik. Kraft kenya

Ben yoyko almayı düşünüyorum daha almadım biraz daha zaman geçsin inşallah o zaman almak istiyorum

Teşekkürler herkese :innocent:

Bebek arabası alırken çocuk büyüdükçe ayağının arkası değiyor rahatsız oluyor çocuk demişlerdi hep o yüzden ben ayak kısmı düz olanlardan tercih ettim bende @Cansu gibi kraft kenya aldım, ama forumu daha önce okumuş olsaydım cybex kabin boy tercih ederdim üzerine ana kucağı(puset) ve apartını ayrı alırdım hem dayanıklı hem uzun vadeli hemde çok pratik indirimde yakalarsanız tadından yenmez​:star_struck::star_struck:

Evet ben de ayni sebepten almıştım size katılıyorum

Bunların ayakları ayarlanabiliyor pusetliyi arabamız yok diye tercih etmemiştim ama pusetli olanlar çok kullanışlı duruyor

Az önce baktım hepsiburada da indirimdeydi cybex 8 bin küsür bi bakın isterseniz, kasımda muhteşem indirimler oldu herkes yok pahasına aldı çok pişman oldum erken aldığım için bende internette daha uygun oluyo mağazalardan