Bana tabsiye edildi çok begendim memnunum dediler fakat travel sistemini bulamadım ben pusetsiz var
Olmaz olur mu var
Trenyolda bulamadım
Güle güle kullansın bebiş ![]()
Daha alamadım ki
inşallah alırsam… ![]()
teşekkür ederim
https://ty.gl/x887wu2nde Trendyolda varmış bu da onun bağlantısı ama bu tür şeyleri Trendyoldan almamak daha iyi ne bilim bazı satıcılar ya çok ilgisiz ya hatali ürün getiriyor diğer uygulamalardaki yorumların %90 i iyi iken Trendyolda baktım %80 felan iyi diyor denilebilir satıcı farkı aslında araba farkı değil
Aa neden memnun değilsiniz bende aynısını aldım daha kullanmak nasip olmadı
Bence çok güzel görünüyor ![]()
Bence tavsiyem tamamen siyah alma güneşi çok çeker rengi de solabilir tabi solmayan kumaşsa bilemem hiç bebek arabası kullanmadim daha önce bir de altın sarısı yerin zamanla soyulduğunu duymuştum doğru mu bilemem ama kullanış sürüş vs iyi deniliyor
Bana kulanamasin 1 yada 2 yasina kadar kulana bilirsin dedile rbend ebo soruyum dedim sizler ![]()
![]()
3 yaşına kadar bu tarz bebek arabası kullanan gördüm ![]()
İyi Günler Hanımlar
Bebek arabası arayışındaydım. Çevremdekiler Luxus Hamilton R markasını önerdiler. Ve trendyoldan sipariş verecektim. 19 bin küsüratlı bir fiyatı vardı. Sonra e- bebeğe de öylesine bir bakim dedim ve fiyatı 4 bin küsürdü. Bu kadar fiyat farkına şok oldum. Siz de buna benzer bir durum yaşadınız mı?
Maalesef trendyol’daki bazı satıcılar böyle çıkabiliyor. Özellikle popüler ve stokları olmayan bir ürün olunca 2-3 katına satmaya çalışan kurnaz insanlar var. İyi ki bakmışsınız yazık günah 10-20 lira değil ki bu kaç bin tl fark
Eğer aklınıza yattıysa hemen alın derim çok uygunmuş
Çok oluyor maalesef bu farklar
Trendyol’da LC Waikiki ürünleri 1000 TL den başlıyor ama kendi site ya da mağazasında daha ucuz
15 bin Tl farka var arada![]()
Dolap uygulamasına bakın derim, ![]()
![]()
![]()
![]()
Baya uygunmuş ![]()