Bebek arabası önerisi

merhabalar arkadaşlar bebek arabası alcaz hem uygun fiyatlı olsun istiyorum hemde uzun süreli kullanmak istiyorum önerebileğiniz bi marka yada internet sitesi var mı

Kanz K Go aldık sürüşü kolay ağır değil konforlu görünüyor 5M Migrostan internet fiyatinin yarısına 8000 TL ye aldık

hi 8000 bizim için cok malesf :disappointed_relieved:

Bize de fazla ama bı araştırırsanız daha uyguna bulması da zor e bebekte kendi markası 7500 TL ydi baktığımızda ama sallanıyordu surerken çok sağlam değildi uzun süre kullanmayı düşünmüyorum ikinci kez araba almak istemiyorum en düşük 7000 lerde var şöyle biraz elle tutulur bişey bu zamanda hem sağlam daha uyguna bulması zor

haklısnız teşekkür ederim

E trendyolda 2600 3000 TL ye var sekiz yedibinde çok yani

Uygun fiyatlı bebek mağazaları oluyor 2000 3000 civarında fiyatlar. Pusetli düşünmediğim için tabi uygun. Konyada elif bebe, dengessem gibi

Valla ilk gebelik olduğu için acemiuim bilmiyorum güzel bence

Travel sistem tercih edebilirsiniz bence ama ucuz fiyatlı ürünleri uzun süreli kullanamazsınız galiba

teşekkür ederim :smiling_face: herkese bakalım sağlam bi araştırma yapmak laızm

Pusetiyle birlikte 3000 e hiç görmedim almışken bir kere alınacak iki üç yaşına kadar idare edecek bir şey aldım herkesin kendi bileceği bir şey 30 000 e alan da var 3000 e alan da var orta yollu bişey alan da var ucuz fiyata alınan ne kadar sağlam ne kadar idare edecek onu da düşünmek lazım

Ben bunu tercih ettim bu hafta içinde alacağım.

1 Beğeni

hayırlı olsun güle güle kullanın

1 Beğeni

Ben bundan aldım canım. Geldi kurulumunu yaptık kullanımı çok kolay ve pratik. Hareket kabiliyetide gayet güzel ve uygun fiyatlı bir göz atabilirsin. Çevremde kullanıp memnun kalanda vardı

2 Beğeni

hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah :heart:

1 Beğeni

Bende bunu tercih ettim indirimden aldım 13000 e çok araştırdım daha yüksegini alamazdim daha düşüğü de çok işimi göremicekti uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü

Kesınlıkle chıcco

Ben e bebekten 6500 baby plus canyon modelini

4 baby Olympus aldım bebeğim için daha kullanmadım ama güzel uygun fiyatlı 2700 mü ne fiyat

Bizde bundan aldık bayramdan önce sipariş vermiştik geçen hafta başında geldi güzel görünüyor umarım memnun kalırız :smiling_face_with_three_hearts: bebiş gelince inşallah kullanmaya başlicaz

1 Beğeni