Bebek alışverişi 🐣

Aynen 3-4 aldım yeterli yaa zaten yazlık kıyafet yok mağazalarda. O doğunca çıkmış olur yazlıklar havanın durumuna bebeğin kilosuna göre alırım artık diye düşündüm :sweat_smile: Allah kolaylık versin hepimize :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İnternetten alacaksan kıyafetleri ben Trendyoldan sipariş verdim ve kusursuzz geldiler. Kızımdan beşik ana kucağı falan olduğu için almadım elbiseye ağırlık verdim. 3-6 ay ağırlıklı aldım hastane çıkışlarını yenidoğan olarak diğer kalanları 3-6 ay sipariş verdim

0-6 ay emzik Ağız mendilleri Coraplari Zıbınlari Alt donlari Takımlari Kundaklari Battaniyeleri Hastane çıkışları Banyo seti havlu vs

Bunlar alındı Başka detay olarak neler alınması gerek neler olmazsa olmaz ? Yardımcı olur musunuz ilk hamileliğim tecrübem yok

Böyle bir liste yapmıştım umarım işine yarar. Ayrıca uygulamada da alışveriş listeni oluşturabileceğin alan mevcut :folded_hands:

1 Beğeni

Ben geçen yıl mayıs ayında doğum yaptım. Adana / Sarıçamda oturuyorum. Yazımız tamamen zıbınla geçti.Bebeğiniz mayıs ayında doğacaksa bir kaç müslin kumaş vb. ince kumaşlardan takım giydirilebilir. Ama sonrası tamamen zıbınla geçiyor diyebilirim

Alıp kullanmadığım ürünlerde şunlar: Kış ayına kadar aldığım takımları sıcaktan dolayı giydirmek nasip olmadı.

Merhaba sevgili anneler, ben de bir anne olarak, bebeğimizin konforu ve sağlığı konusunda ne kadar titiz davrandığınızı çok iyi biliyorum. Geçtiğimiz günlerde keşfettiğim %100 doğal pamuktan üretilen 4 katmanlı müslin uyku tulumunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bebeğimizin hassas cildine uygun, nefes alan yapısı sayesinde, tulum gece boyunca ideal sıcaklığı koruyor. Benim de deneyimlediğim gibi, bu tulum sayesinde minik yavrumun rahat uyuduğunu görmek, beni gerçekten çok mutlu etti. Sıcacık, yumuşacık dokusuyla annelerin gönlünü kazanan bu ürün, hem şık hem de kullanışlı.

İncelemek isterseniz TEGA %100 Pamuk Yenidoğan Bebek Yazlık Muslin Kundak Tulum ve Uyku Tulumu – Mint Yeşili, Çift Fermuar - Fiyatı, Yorumları

Sevgiyle kalın!

Merhaba kızlar 34+2 olduk. Bugün alışverişe başladım çok fazla kıyafet almak istemedim hem bir anda büyüdükleri için hemde ben birşeyleri çok çabuk görüp beğeniyorum yarın öbür gün dışarda biseyler gördüğümde direk alayım diye şuan fuzuli biseyler almadım. Aldığım 3 tane tulum ve 3-4 tane alt üst takım ayaklı. Kaynanam ve görümcem gerek yok ayaklı almışsın giyidirmezsin falan dedi hemen küçülür falan dedi ama ben normalde çok kıyafet almadığım için hepsini rahatlıkla giyidiririm diye düşünüyorum. Sizce ayaklı alarak yanlış mı yaptım. Gerçi niyetim direk ayaklı almak değildi ama alışveriş yapanlar bilir yenidoğan ve 3 ayliklara kadar çok fazla normal takım yok çoğu ayaklı oluyor o yüzden aldım değiştirmekte istemiyorum açıkçası siz ne diyorsunuz

Ben ayaklı takımları 3 aylık olana kadar giydirdim canım iyikide fazla almışım diyorum çünkü bebeğim kusan bir bebek günde 3 kere üst değiştirdiğim bile oluyor

Bebek alışverişi için ne almam gerek yeni doğan alışverişi yapıcam ama neyi ne kadar almam gerek

Bebeğiniz hangi ayda doğacak

Bende şimdi 22 haftalık hamileyim ne zmn başlamam lazım sadece 2 tane hastane çıkışı bir tane bornoz setim var onlarida annem almıştı

Yaz bebeği olacak sizinki de bence bol bol body zıbın alın. hastane çıkışını müslin gibi ince kumaştan seçin ben pançoda buldum yazlık hastane çıkışı için aklınızda olsun 28 haftalığım ben de haziranda olacak nasipse o yüzden ince aldım. alışverişin çoğunu ebebktn yaptm bodyler zıbınlar atletler vs ama hepsini yenidoğan almadım 3-6 aylık aldım genelde boy boy almanızı tavsiye ederim

0 3 aldım takımları olur mu acaba

Böyle takım aldım uygun olur mu ki acaba ya ilk hamileliğim bilmiyorum ne nasıl giyebilir diye kusura bakmayın sizde rahatsız ediyorum ama

Ayrıntılıdan sonra başlamıştım bende ay ay grup grup aldım 0.3 3.6 diye e bebekten zıbınlarıda 5er tane aldım yeni doğan 3 ay 6 ay her gitmemde eklemede yapmıştım

2 Beğeni

Bu hastane çıkışı iyi. Genel olarak çok fazla 0-3 almayın mesela 3er tane alın 3-6 ve 6-9 da alın 3er tane ben öyle yaptım Çünkü bebişler çok hızlı büyüyor Patikli olan pantolonlar var hani çoraptolon olarak geçiyor büyük alın onları 6aydan başlasın kullanılmıyor yoksa. Ne rahatsızlığı burda birbirimize destek için varız​:heart:

1 Beğeni

Iyi aksamlar 23 haftalık gebeyim bebek alışverişine ne zaman başlanmalı ilk neler alınmalı yardımcı olur musunuz

Zıbınlara ağırlık ver daha çok canım yenidoğan üç dört takım alsan bence yeterli gerisini üç 6 ay alabilirsin 3 6 ay tulumlar da iyi olur bikaçtanede onlardan alabilirsin bebeğin tam yaz sıcaklarında doğacak sanırsam zıbına ihtiyacın çok olacak bence

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim :beating_heart: evet tam yaz sıcaginda dogucak

1 Beğeni