Merhaba kızlar 🩷
Yavaş yavaş ihtiyaçları alıp kenara koymak istiyoruz bazı şeylerin fiyatları her gün artıyor malum bir de tek sefer de kendimize yüklenmeyelim diye düşündük bebek arabası konusunda graco ve kanz travel arasında kaldık önerinize açığım elektrikli (titreşimli) ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum bir de kıyafet olarak temel de ne almak lazım acaba
Kıyafet olarak temelde hastane çıkışlarına, zıbınlara, tulumlara bakabilirsiniz
Yenidoğan şeklinde mi almak lazım ilk zamanlar için 3 ay a mı ağırlık vermek lazım aklımda deli sorular bebek arabası olarak benim sorduğum markalardan hiç konuşulmamış ana kucağı için titreşimin zararlı olabileceğini hiç düşünmemiştim
Tatlı heyecanlar bunlar Graco markasını duymadım hiç, çevremde de kullanan olmadı. Kanz travel’ı da en yakın arkadaşım almıştı ve çok ağır olduğu için kullanışsız bulmuştu.
Hastene çıkışını yenidoğan olarak almak lazım. Tulumlardan patikli olanlardan çok almamanızı öneririm çünkü ben ilk kızımda çok almıştım ve bebekler çok çabuk büyüdükleri için de maalesef birçoğunu giydirememiştim. Ama patiksiz tulumlardan alırsanız daha kullanışlı olabilir. Birkaç tane yenidoğan olarak, sonrasını da 0-3 ay, 1-3 ay olarak alabilirsiniz. Zıbınları da aynı şekilde yenidoğan birkaç tane alıp sonrasını 0-3 ay, 1-3 ay olarak alabilirsiniz. Bir tık 3 aya ağırlık vermek lazım aslında
Biz kraft kenya aldık. Yaninda kenya ana kucaği hediye ettiler titreşimi varmış. Dün günay’ı koyduk ama içinde kücük kaldı biraz daha büyümesi lazım
Hangi ayda doğum yapacaksınız
Kraft kenya biraz fiyat olarak fazla geldi ocak inşallah
Biz de indirimde yakalamıştık.
Ocak ayı ise kalın Kıyafetler gerekir.
0-3 ay takım almaktan cekinme devamlı üstünu kirletiyor
Cabuk buyür diyirlar ama çok takılma oraya
Benim ilk stokladigim ıslak mendili sleepy yenidoganlar için olandan ve ağız mendilleri
Ben 22 hafdayim bir sey almamisam kendi kendime diyorum alsam acaba tezmi amma cok heycanliyim biran her seyin almak isdiyorum
Ufak ufak bir şeyler alınıp kenara atalım dedik birden bizi de zorlamamış olur hem de insanı mutlu ediyor ben 15.haftadayım çaktırma
Aldigim seyleri gosteriyim bir azsonra isine yariycak
3 tane Takım aldım evde giydirmek icin.(1-2-3 aylık)
2 tane spor pantalon aldım. ( Sizde ne deniyor bilmiyorum tam )
2 tane kollu ayaksız zıbın .
1 tane tulum.
3 tane kolsuz ayaksız zıbın.
9 tane şapka.
3 ağız mendili.
2 emzik.
1 emzik askısı
5 tane çorap aldım.
dısarıya giydirmek icin 1 takım kıyafet.
bebek dogdugunda lazim olunan kumaşı 4 tane.
Bebek dogdugunda lazim olan giysisi. Sizde ne deniyor bilmiyorum.( 2 tane takım olanından aldım.)
Battaniye 1 tane.
Anne cantası
Bebek sepeti mi ne deniyor sizde 1 tane ondan.
3 tane eldiven.
3 tane bebek önlüğü.
Biberon 1 tane.
Aklıma gelen bunlar.aldıklarımı unutmuşum @Hasen arkadaşım kusura bakma
Yanlışim olduysa yazilanlarda turkceye cevirin arkadaşlar
Çok heyecanlı oldu (az sonraa)
Merak etdim bakk
Hahahahah ay neymissin kiz guldurdun beni
Randevuden geldim ya yorulmusum 40 dakika da otobus bekledim.
Acikmissim biraz biseyler atistirdim
Namaz felan derken vakit gecmis ama
Aticam
Anladım teşekkür ederim güle güle giysin bebiş inşallah 🩷
Amin teşekkür ederim arkadaşım
Hepsi cok tatlı
Tesekkurler canim
Çok güzel ayrıntılı anlamışsınız teşekkür ederim güzel günlerde kullansın bebiş