@Hava Hepsi birbirinden güzel, güle güle giysin bebiş
Sağlıklı guzel günlerde giysin
Tesekkurler kizlar
@Redanna Burdan bebek alışverişi önerilerine bakabilirsiniz
Merhabalar özellikle doğumu yaklaşan anneler hangi bebek bezini aldiniz hngi mamayi aldiniz önerileriniz varmi hangilerini almak daha iyi bende başlayacağım herkes başka seyler soyluyor kararsiz içindeyim
Alerji pişik riskine karşı stok yapılmaması öneriliyor her bebek bezi her bebeğin cildine uyum saglayamayabilirmiş Baby turco kampanyasi vardı iki paket iki numara aldım kalıpları çok küçük 1 aşırı küçükmüş o yüzden 2 den başladım duruma göre ya baby turco ile devam edeceğiz ya Molfix ya da sleppy düşünüyorum BİM’in markasını kullanip memnun olan arkadaşlarım da var muhtemelen Molfix le devam ederiz
Ben bebem natural aldım onu deneyeceğim. Turco ve sleepy de çok öneriliyor.
Ebebekten 1 numaradan 1 paket Baby me bez aldım. Pişik yapar mi yapmaz mi bilmiyorum. Eğer memnun kalmazsam molfix almayı düşünüyorum.
Teşekkürler önerileriniz icin
24+3 haftalık Bebek alışverişi yapmaya başlamalı mıyım yoksa daha erken mi ? Birde ne alacağımı hiç bilmiyorum yaaaa nasıl olacak kaç tane alacam mesela nasıl yapacam…
Çok teşekkür ederim canım ya Ağustos ortası gibi olacak doğum o yüzden de nasıl giydirmeliyim ne yapmalıyım yazlık mi kışlık mi almalıyım karar veremedim için baslayamadim…
Bence kesinlikle başlamalısın ben şu an 23+2 yim birkaç parça haricinde büyük kısmını tamamlandım alışverişimin tabi benim ilk oğlumdan kalan bazı kıyafetler ve büyük parçalar(beşik, bebek arabası gibi) vardı. O yüzden yarı yarıya var gibiydi ihtiyaçlarım
ama ilk doğum yapacaklar bence çoktan başlamalı çünkü son aylar insan ağırlaşıyor daha zor geliyor ve de son aylara bırakınca her şeyi maddi olarak aşırı zorluyor bence. O yüzden liste yapın ve size uygun gördüğünüz anda alın koyun kenara birkaç günde biten bir şey değil çünkü
Benim ilk anneliğim bu o yüzden sizlere sormak istedim teşekkür ederim
Anneliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Ayyy canım çok çok sağol gerçekten çok teşekkür ederim bunların hepsini not edecem
Ateş ölçer hangisini aldınız
Beşik, bebek arabasi, bebegin dolabı tarzı büyük şeyleri almakla başlayabilirsin. 3-4 yenidogan zıbın, 6-7 tane 0-3 aylık kısa kollu zıbın, 2 tane ince müslin battaniye 1 tane 4 katlı müslin battaniye, 1 tane 10 lu hastane çıkışı, 5-6 tane 5 li hastane çıkışı, 1 tane yenidoğan tulum 2-3 tane 0-3 aylık tulum aldım.
Beyaz zıbınlar tulumlar göğüs pedi göğüs pompası bebek çamaşır deterjanı şampuan losyon nevresim takımı çarşaf küvet müslin örtüler havlu battaniye hastane çıkışı tırnak makası alt açma örtüsü insan hevesle bussuru kıyafet almak istiyor ama markadan markaya bebekten bebeğe kalıplar değişiyor yavaştan baslayin hepsini sona bırakmak zor olur
Evet biranda almak zor olacak gibi duruyor hepsini yavaş yavaş baslamaliyim artık