Bebek alışverişi 🐣

Çok teşekkür ederim balımmm

Tavsiyem yenidoğan hiç almayın 0-3aylık alın.

Rica ederim canımm :smiling_face_with_three_hearts:

Beğendiğim takımlar da hep 0-3 aylık yenidoğan yalnızca e bebekte buldum büyük gelirse diye de çok arada kaldım ya

Kızlar merhaba.Ben Antalyaya 2ay oldu geleli.Buranın iqlimine beled deyilim ama biliyorum sıcaklık çox.Nisanda doğuracağım inşAllah.Bilmek isterim ki o aylarda nasıl giyimıer alım bebeyime.Nisanda hava sıcakmı oluyor ya soyuq?Yardım edin​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende antalyadayım neresine geldiniz

Sıcak oluyo ama yerine göre bire yüksek kesimler o dönemde o kadar sıcak olmuyor yaylalar var mesela

Bebek kıyafetleri eşyaları vs. Kaçıncı haftadan itibaren alınmalı

Bence bu biraz senin durumuna göre değişir canm :blush: para varsa bir kaç gün içinde halledersin gider alırsın. Ama malum çok fazla şey oluyor alınacak ben erkenden başlamıştım her ay belli bir bütçe ayırıp ufak ufak tamamladım eksiklerini.. cinsiyeti belli değilken bile baslayabilirsin

Ben 14.hafta itibariyle başladım 27. Haftada alışveriş bitti 30 da çanta hazırlığı yerleştirme yıkama ütüleme bitmiş oldu. Şuan kafam rahat açıkcası. Maddi duruma bağlı benim maddi durumum çok iyi diyorsan bir hafta içinde alışverişi de yaparsın. Ama ben ekonomiden dolayı malum sıkışmak istemedim her ay düzenli olarak liste yapıp o listeden eksiklerimi giderip listeyi tamamladım

Konyaaltıda oturuyoruz

Arkadaşlar yardım edermisiniz lütfennn Mayıs’ta görünüyor doğum Adana’da olucaz nasıl kıyafet almalıyım bazıları yeni doğana yarım kollu giydirilmez diyor kafam karıştı ne alıcam ozaman bide alıp kullanmadığınız neler var gereksiz dediğiniz tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfennnn

Bende hazşranda yapacam Mayıs sonu Haziran başı olarak görünüyor kısa kollu uzun kollu zıbın bol bol aldım ben pamuklu ince şeyler tercih ettim 0-3 ay hep öyle sonra zaten kış gelecek

1 Beğeni

Durumuna göre toplu alabilirsin bütçene göre yada parça parça baslayabilirsin. Ben 10. Hafta itibariyle almaya basladım. Cinsiyeti belli olmadıgı için bebek arabası puset, park yatak ana kucagı filan aldım. Kendin ve bebiş için kişisel ürünler alabilirsin mesela. Cinsiyeti belli olunca geriye kalanları

1 Beğeni

Kat katda sarılmaz ki adana sıcak ve nemli diye biliyorum. @adana-anneleri yardımcı olur belki :cherry_blossom:

1 Beğeni

Mayıs’ta Adana’nın durumu malum biliyorsunuz o yüzden bence zıbın vs tarzı seyler alın ben 14 gün sonra doğum yapcam sadece 0-3 ayı uzun kollu aldım mayıs’ta klimalar açılıyor artik malesef son iki senedir

1 Beğeni

Bende mayıs başı insallah dogum hep uzun kollu aldım qma ince klimada acık olsa yine uzun kollu giydirilir

Bende 16 haftalık gebeyim bişeyler almaya yeni başlayacağımmm yazın son ayına denk geldiği için kafamm karışık fikir alışverşi yapabilirz ilk :cherry_blossom:öğrendiğimizde PREGO CONCORDE TRAVEL sistem aldık güzel bence 360 derece dönüyor tekerleği konforlu gözüküyor​:white_heart:

E bebekten 7 al 5 öde kampanyasından zıbın alabilirsin şuan indirim de. Küvet seti, yıkanabilir Alt açma örtüsü (alez olarak bile kullanabiliyor ben yıkanabilir aldım) manikür seti, anne bebek çantası, temizleme pamuğu, cinsiyet belliyse hastane çıkışları, battaniye, müslin örtüler, ağız mendilleri alabilirsin canım. Cinsiyet tam net değilse de unisex almanda fayda var gün geçtikçe herşey pahalanıyor ben Ocak ayı gelmeden bitirdim zaman gelecek diye. Liste yaptım her ay bütçeme göre aldım. Aldıklarımı de trendyol dan aldım hep e bebeğe gitmedim ebebek uybulamasından sipariş verdim. 14.haftdada başladım alışverişe 27. Haftada bitti alışverişim 30 da yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantamı bitirdim herşey hazır. Şuan 34. Haftaya giriş yaptık kaç haftadır rahatım ama bu seferde ağırlaştıpım için rahat değilim. 30 haftadan sonra çok zor oluyor 30 dan sonra ya bırakmamaya çalış

1 Beğeni

Kızlar Allah nasip ederse Haziran başı doğum yapacağım. Kaç tane yenidoğan takımı almalıyım? Ne kadar süre giyebiliyorlar yenidoğan takımını? Uzun zaman olduğu için unutmuşum bu evreleri. Kızımın bebeklik kıyafetleri de var ayırdığım onları da evde giydiririm yeni doğacak bebeğime ama dışarda giymelik hiç kıyafeti yok . Alışverişe başlamalıyım artık. Yenidoğan için kaç takım almalıyım kafam çok karışık :face_with_peeking_eye: lütfen bilgilerinize ihtiyacım var :tulip: