Evet canım senın vok destekcın var maşallah benım öyle kımse yok çevremde ben alıcam herşeyini inşallah
Allah razı olsun hepsinden ama bana değil kendi torunlarına yeğenlerine kuzenlerine yapıyorlar evlenirken kimse hic bir destekte bulunmamisti eşimle yapmistik her seyimizi
Bize ne evlenırken ne şimdi bi desteklerini göremiyorum bizde eşimle yapmıştık herşeyi
Yardim etsin etmesinler onlara guvenerek evlenmiyoruz onlara guvenerekte cocuk sahibi olmuyoruz bizde yapana yapılir bugun onlar bana yarin ben onlara
Bebek kıyafetleri almayan arkadaşlar yaşadığınız şehirde ebebek outlet varsa direk oraya gidin en basit örneği 800 TL olan hastane çıkışını 80 TL’ye aldım
Yaa gerçek mı
Tabi kı bende onlara güvenmedim de ınsan yine kendı evladına yapıyor ne yapıyorsa
Ateş ölçer ne alıcaksınız peki bende onda kararsız kaldım
Eczaneler de satılmıyor mu bildiğimiz ateş ölcer demı
Kizlar bende 28. Haftadayim bende herseyi sona biraktim eşim sayesinde her ay az az alalim dedigimde ya birsey olursa sonra aliriz dedi dedi simdi bir kac kiyafet sadece aldim beynim corba gibi hangi park beşik hangi bebek arabası allah askina tecrubeli anneler yazsin bizlere de biz de ona gore alalim
Benım eşimde aynı senın esının söylediklerini soyledı canım işte sona kalınca bıraz zorlanıcaz ama olsun kıyafet her zaman alınır
Canim ben 33 hafta içindeyim gecen hafta beni yatirdilar. Bir kac bisey almistim ama cok eksiğim vardi. Korkudan int cogu seyi siparis ettim. Cantaya konulacaklari yıkadım ütüledim. Bir canta hazirladim yine eksik var ama en azindan az çok hazir. Eksikleri sipariş ettim bekliyorum.
Biz herşeyi nisani düğünü evi barkı herşeyi tek yaptik. Maaşınız var diyip kenara cekildi herkes…Simdi de bebeğin hazırlığı biz yapıyoruz. Hatta bazen bisey isteriz korkusuyla telefon bile etmiyorlar. Bende eşime dedim kimseyi istemiyorum. Kimse gelmesin yanimiza.
Hahaha valla aynılarını yaşıyoruz sma bizim kı tutturdu annem gelecek diye bende istemiyorum diyorum ama işte
Bende mobilya beşik var bide yerde sallamak için var mobilya beşiği bi tanıdığım verdi o vermeseydi park veşik alıcaltım cunku çok kullanışlı 2 cocıgımdada park beşik kullanmıştım ama ilk zamanlar yer beşikleri iyi oluyor alabilirsin bence 40 günlük olucaz yer beşiğini kullanıyorum ilerleyen süreçte diğerine yatıtırım
Gecmiş olsun canım benim iyi misin şimdi önemli bişey yoktur inşallah
Evet çok uyguna geliyor orada ki ürünler
Ben hiç anlamıyorum canım benım yer beşiği vs yönlendiren birileri de yok çevremde nasıl yapcam bilmiyorum hiç
Benim sipanin nst kalp ritmi sorunlu cikiyor. Hareketleri de az. Ama nst cikarinca icerde halay cekiyor sanki doktorda bu nst seni eve yolluyamam dedi kontrol nst cektik yine aynı. Dogumhaneye çıkardılar. Guzel bir muayene ettiler sonra yatiş.
Sağlıkla kavuş bebeğine canım