Elelebaby kendi sitesinde yatak da hediye Trendyol da yatak hediye yazmıyordu ona da bakın
Güzelmiş bu teşekkür ederim
Bakıyım bende ben ebebekten alırız dıye düşünmüstum
Elele bayinin kendi sitesinden aldım ben hem yatağıyla geldi çok güzel e bebekte falan yatak olmadan tek beşik fiyatıyla aynı oluyor yatak alınca yüksek oluyor fiyat elele daha iyi bence
Bende bakiyim bi elele daha önce duymadım bu forumda duydum
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 | Elele Baby bu da elele sanırım ıyı bır marka mı acaba birde p ile adı başlayan var suan aklıma gelmedı sızın kı bu mu
Prego miami 8040 70×120 Yatak ayrica alınıyor Ebebek trendyoldan bin - bin ikiyüz gibi yüksekti
Evet bazıları 4 5 yaşına kadar kullanıyomus sanırım
Sanırım pregoydu bende nette görmüştüm ama yatağının ayrı satıldığını bilmiyordum
Bence erken değil ya ben 8+4de alışverişe başladım şuan 19+2 ama eksiği hâlâ bitmedi. Ekim ayında toplu bir şekilde alacaz eksiklerini
Ben 37.haftada anca hazırladım şu an 39+2 biraz erken başlanması daha iyi tabi bilemiyorsun ne olacağını erken doğum olur bişeyler ters gider Allah korusun en azından hazır olsun temel ihtiyaçları
Sana tavsiyem olsun arkadaşım erken fialn değil bende geç yaptım 36 dan sonra çoğu şeylerim kaldı aklında olacağını yanında durusn ne ihtiyacın varsa al
Eğer indirim kovalamayacaksanız bebek eşyalarını almak 1 gün max gidip mağazaya beğendiğinizi alcaksınız hiç can sıkmayın
Normal zamanda da indirim kovalayan biri değilim ama yetişirmı diye ınsan telaş yapıyor işte
5330tl diye hatirliyorum trendyolda
Malesef yatak ayrı alıcaz prego için Elele yatak hediyeli e bebek de ince yataklar 800 civariydi ortopediklerde en pahalı 2 bin küsürdü ama 70×120 ebatlarda yok pahalı olanın ölcüleri uretilmiyormus ebebekteki markanın Ic yataga bende daha karar vermedim magazada görerek alicam onu
İnanırmısın hiç anlamıyorum böyle yataktan ebattan vs nasıl karar verıcem bilmiyorum çevrem de benimle gelip bakacak böyle şeylerden anlayan kimse de yok en iyisi sanirim magazaya giderek orda ki çalışanlardan yardım almak
Bende hic anlamiyorum fikir edinmek icin mağaza ya gittim internetle kıyasladım burada arkadaslarimizin önerilerine bakıyorum
Bebek ihtiyaclari nelerdir internetten listelere bakiyorum alıs veris sayfalarinda bebek kategorilerinde geziniyorum düsünemedigim ne var diye bulduklarımı annemle paylasiyorum gerek var yada yok diyor fikir alısverisi yapiyorum
Benimde ilk bebek cevrendeki tecrhbeli insanları dinle onları dinlemeseydim herhalde ne var ne yok alıcaktım
Alisverisime cevrem cok destekci herkes ben alicam sen alma sen sadece beğen diyor annem besikle ilgili herseyi alidi ben sadece seciyorum bebek bezi bebek bakim urunleri simdiden stok yapiyorlar bebisin teyzesi dayilari ne istedilerse alıyorlar kardeslerim destekci esimin kardesi bebek arabasini falan alıyor birlikte almaya gidicez kayin validemler hastahane cikisini falan istedigim seyleri alıyorlar bana çok bisey bırakmadılar bizimki şanslı bıdık ya şımarık olucak bunların arasında